Dolar 32,5435
%-0.01
Euro 34,8597
%-0.02
Altın 2.435,800
%0.23
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lokantacılar sorunlarını Pekdaş'a anlattı

Lokantacılar sorunlarını Pekdaş'a anlattı

İzmir'deki Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası temsilcileri, bölgedeki meslektaşlarının sıkıntılarını CHP'li Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a ileterek çözüm için destek beklediklerini belirtti.

  • Ege Postası
  • 16.02.2017 - 12:07

İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkan adayı Alpay Okyay ve ekibi İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Restoran, Kafe ve Eğlence Yerleri Grubu Meclis Üyesi Cüneyt Altınkapı ile birlikte CHP'li Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı makamında ziyaret etti. İlçedeki sorunları konuşarak çözüm üretmeye çalışan Okyay, süreç boyunca Konak Belediyesi ile birlikte işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi. Okyay, "Bölgemizdeki meslektaşlarımız bazı sorunlar yaşıyor. Bu noktada belediye başkanımızdan destek beklediğimizi söyledik. Kendisi bizi çok iyi ağırladı ve çözülmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Karşılıklı üreteceğimiz yeni projelerimizle hem belediyenin görevini daha rahat yapmasını sağlayacağız hem de esnafımızı rahat ettireceğiz" dedi. 

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Restoran, Kafe ve Eğlence Yerleri Grubu Meclis Üyesi Cüneyt Altınkapı ise esnafın ekonomik koşullar nedeniyle sıkıntı içinde olduğunu belirterek, "Sorunlarımızı ilettik. Başkanımız ilgileneceğini söyledi. Özellikle bu zor dönemde yanımızda olan bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Yapılan ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getiren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ise, sorunların çözülmesi noktasında Konak Belediyesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.