Dolar 32,5510
%0.2
Euro 34,9531
%-0.05
Altın 2.448,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
LÖSEV'e saçsız bebek

LÖSEV'e saçsız bebek

Foça Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Lösemili çocuklar için “El Yapımı Bebek" kampanyasını başlattı. Kampanyaya “Gülsün Bebekler" ismini veren Foça Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmen ve kursiyerleri, gönüllü katılımı ile iki hafta içerisinde 400 adet bez bebek üretti.

  • Ege Postası
  • 08.03.2017 - 12:17

Hazırlanan bebekler, çocuklara ulaştırmak üzere LÖSEV İzmir İrtibat Ofisi yetkililerine teslim edildi. Kampanyanın  fikir sahibi Gülsüm Tunç ile gönüllü katılım sağlayan tüm öğretmenler ve kursiyerler, hayata dokunan ve farkındalık yaratan faaliyete katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Saçsız olarak üretilen bebeklerin, hediye edilen çocukların hayatlarında hiçbir zaman yalnız olmadıklarını vurguladığını açıkladı. Kursiyerlerden Çiğdem Şendemir, 6 senedir halk eğitim kurslarına devam ettiğini ve faaliyetin öğretmen Gülsüm TUNÇ tarafından kendilerine anlatıldığında çok duygulandıklarını ve çorbada tuzu olması açısından çanla başla çalıştıklarını açıkladı. Bu tarzda sosyal sorumluluk projelerinin desteklenmesinin önemli olduğunu vurguladı. Kursiyerlerden Nazmiye Bora Erol, bu tarzda projelerle birlikten kuvvet doğar felsefesini yaşadıklarını dile getirdi. Ayrıca başkaları içinde bir şeyler yapmanın önemine dikkat çekti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.