Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Maden sektörü fuarizmir’de buluşuyor

Maden sektörü fuarizmir’de buluşuyor

Minex Fuarı ile eş zamanlı olarak Uluslararası Maden Makinaları ve Teknolojileri Kongresi 6. kez düzenlenecek. Maden sektörü fuarizmir’de buluşuyor

  • Ege Postası
  • 09.06.2017 - 10:19

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TMMOB Maden Mühendisleri Odası işbirliğiyle gerçekleşecek olan Minex – 7. Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı, madencilik sektörünün temsilcilerini 18-21 Ekim tarihleri arasında  İzmir’de buluşturacak. fuarizmir’de gerçekleştirilecek Minex’in, 23 bin metrekarelik alanda düzenlenmesi hedefleniyor.

Fuara, başta madenciliğin öncü ülkeleri Polonya ve Çek Cumhuriyeti olmak üzere; İspanya, Almanya, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hindistan, Rusya’dan katılımcıların gelmesi bekleniyor.

Yurtiçinde ise tüm maden ocakları ve sektörün öncü firmaları, fuarda yer almaya hazırlanıyor.

Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak fuarda; cevher hazırlama ve zenginleştirme makine ve ekipmanları, sondaj makine ve ekipmanları, maden işletme makineleri ve ekipmanları, yardımcı makine ve techizatlar, işyeri sağlığı ve güvenlik malzemeleri, tünel ve tünel ekipmanları teknolojileri, metalik madenler, prokspeksiyon, kıymetli taşlar ve endüstiriyel – kimyasal sanayi – gübre sanayi – seramik refrakter cam sanayi – çimento – enerji hammaddeleri sergilenecek.

Fuar ve Kongre Bir Arada

Minex Fuarı ile eş zamanlı olarak, İZFAŞ desteğiyle TMMOB Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü işbirliği ile organize edilen, Uluslararası Maden Makinaları ve Teknolojileri Kongresi (IMMAT) 6. kez düzenlenecek.

Maden Mühendisleri Odası’nın önemli etkinliklerinden birisi olan kongre kapsamında; maden işletme, cevher hazırlama ve zenginleştirme, mermer, altyapıya yönelik kullanılan maden makinaları ve bunların teknolojileri ile ilgili konular alanında uzman kişiler tarafından sunulup tartışılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.