Dolar 32,5036
%0.05
Euro 34,9099
%-0.18
Altın 2.441,300
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mahallenin ilk muhtarı olmak için yarışacaklar

Mahallenin ilk muhtarı olmak için yarışacaklar

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, yeni kurulan Körfez Mahallesi'nin muhtarlık seçimlerde mahallenin ilk muhtarı olabilmek için 1'i kadın toplam 5 aday yarışacak. İzmir'de yeni kurulan mahallede seçim için geri sayım

  • Ege Postası
  • 31.01.2017 - 09:03

Onur Mahallesi'nden geçen yıl ayrılarak kurulan Körfez Mahallesi'nin muhtarlık seçimleri 5 Mart 2017 tarihinde yapılacak. Seçimlerde Tolgay Tuğcu, Meral Yarım, Yusuf Kara, Erdal Er ve Celalettin İlter 3098 kayıtlı seçmeni bulunan mahallenin ilk muhtarı olabilmek için yarışacak. 

Körfez Mahallesi'nde ikamet ettiğini ve mahallenin sorunlarını bildiğini söyleyen muhtar adaylarından Tolgay Tuğcu, "Mahalle sakinleri genel itibariyle çalışan ve çocuklu aileler. Mahallemizde okul ve sağlık ocağı olmaması büyük eksiklik. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız beni muhtarlığa uygun gördüğü taktirde ilk olarak bu konularla ilgili çalışmalar yapacağım. Mahallemizden geçen anayol ve altyapı sorunlarını gidereceğim. Sokak aydınlatmalarının yetersiz olduğunu görüyorum dolayısıyla ilave aydınlatma direkleri ile mahallemize yeni bir soluk getireceğim. Ayrıca mahallemizden Halkapınar Aktarma Merkezi'ne otobüs seferi gelmesini sağlayarak, mahalle sakinlerimizin ulaşımını kolaylaştırmayı istiyorum." dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.