Dolar 32,5623
%0.07
Euro 34,8986
%0.2
Altın 2.423,490
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün’ün acı günü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün’ün acı günü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün bir süredir hastanede tedavi gören babası 92 yaşındaki müteahhit ve vergi rekortmenlerinden Cemal Ergün hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 15.09.2016 - 14:48

Manisa Grand Medical Hastanesi'nde 10 gündür kalp yetmezliği ve yaşlılığa bağlı hastalıkları nedeniyle tedavi gören MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün babası Cemal Ergün bugün (perşembe) saat 10.00 sıralarında vefat etti. 3 çocuk babası Cemal Ergün'ün ailesi hastaneye gelip taziyeleri kabul etti.

Cemal Ergün'un cenazesi bugün ikindi namazından sonra Çatıl Mezarılığı'nda taprağa verilecek. Cemal Ergün'ün eşi Nihal Ergün de 26 Eylül 2013 tarihinde Manisa Grand Medical Hastanesi'nde göğüs kanseri nedeniyle vefat etmişti. Mesleğe un ticaretiyle başlayan, daha sonra Laleli Bozköy'de aldığı büyük araziye siteler yaparak müteahhitlik işini sürdüren Cemal Ergün, aldığı kira gelirleriyle Manisa'da vergi rekortmenleri arasında yerine almış ve kendi adını taşıyan ilköğretim okulu yaptırmıştı. 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün bir süredir tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliğinden 92 yaşında yaşamını yitiren babası Cemal Ergün için, bugün ikindide Hatuniye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, tamamı MHP'li olan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa 1. Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, Ergün Ailesi'nin yakınları ve yaklaşık 3 bin Manisalı katıldı.

Cenazede, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, ağabeyi Ali Ergün, kız kardeşi Vahide Ergün ile taziyeleri kabul etti. Aralarında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de bulunduğu yaklaşık 200 kişide cenazeye çelenk gönderdi. Kılınan namazın ardından Ergün'ün bir süre omuzlarda taşınan cenazesi Çatal Mezarlığı'na götürülüp, iki yıl önce vefat eden eşi Nihal Ergün'ün de bulunduğu aile kabristanında toprağa verildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.