Dolar 32,5719
%0.1
Euro 34,8963
%0.19
Altın 2.427,070
%0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Marketteki tacizin sanığına 15 yıl hapis istemi

Marketteki tacizin sanığına 15 yıl hapis istemi

Bayraklı'da bir markette 10 yaşındaki kız çocuğunu taciz ederken kameralara yansıyan, daha sonra polis ekiplerince yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklanan sanık T.B. hakkında "12 yaşından küçük çocuğun cinsel istismarı" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.  Marketteki iğrenç olay kameralara böyle yansımıştı

  • Ege Postası
  • 20.06.2017 - 13:27

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde geçen ay bir markette 10 yaşındaki kız çocuğu N.S.'yi taciz ederken güvenlik kamerası tarafından kaydedilen ve 3 gün sonra yakalanıp tutuklanan 29 yaşındaki T.B. hakkında '12 yaşından küçük çocuğun cinsel istismarı' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olay, geçen 20 Mayıs'ta Yamanlar Semti 7020 Sokak üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, bir erkek, markette dondurma reyonuna bakan iki küçük kız çocuğunu fark ederek yanlarından geçiyor ve bir kız çocuğuna tacizde bulunuyor. Güvenlik kamerası görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan bir vatandaş, failin bulunması için çağrıda bulundu. Polis ekipleri, güvenlik kameraları görüntülerinden şüphelinin 29 yaşındaki T.B. olduğunu belirledi. Üç gün sonra gözaltına alınan T.B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.



Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı Nesri Sumru Tunç Emeklioğlu, N.S.'nin, evinden çıkıp dondurma almaya gittiğini, şüpheli T.B.'nin markette elle taciz ettiğini, ayrıca dışarı çıkması için de beklediğini, ardından telefonla konuşur gibi yapıp takip ettiğini belirtti. Küçük kızın yanına bir şey sorma bahanesiyle yaklaşarak, büfe yanındaki duvara doğru iteklediğini, kucaklar vaziyette çekip duvara sıkıştırdığını, cinsel bölgelerini ellemeye başladığını, uzun süre istismarda bulunduğunu, N.S.'nin "Annem, babam, kardeşim var, beni bırak" diyerek ağlamaya başladığını, bunun üzerine eylemine son verip bıraktığını vurguladı. Savcı Emeklioğlu, sanık T.B.'nin eyleminden dolayı 15 yıl hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. 

Sanık T.B., yarın ilk kez İzmir 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim önüne çıkacak. (DHA-İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.