Dolar 32,5611
%0.04
Euro 34,8933
%0.08
Altın 2.431,340
%0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Marko Paşa yeniden

Marko Paşa yeniden

TÜRK tiyatrosunun komedi dalındaki en büyük ustalarından Nejat Uygur tarafından uzun yıllar başarıyla sahnelenen Marko Paşa müzikali, Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından, günümüz yorumuyla buluşmalarını sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 02.12.2015 - 11:40
Bir süre önce İzmirli tiyatroseverler ile buluşan "Marko Paşa" müzikali 5 ve 6 Aralık'ta İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde İzmirliler için yeniden sahnelenecek. Oyunda, Süheyl Uygur ve Behzat Uygur, Şahnaz Çakıralp, Uğur Babürhan, Leyla Yüngül, Önder Keskin, Burcu Afşin, Ömer Yılmaz ve uzun bir aradan sonra tekrar Nejla Uygur sahnede olacak. Müzikalin dijital görsel tasarımları Behzat Uygur'un kendisiyle aynı ismi taşıyan oğlu Behzat Uygur, kostüm tasarımları Sadık Kızılağaç, besteleri Afife Jale ödülüne sahip Serpil Günseli'ye ait. Şarkı sözleri ve dekor tasarımı ile yönetmenliğini ise Uğur Babürhan'ın üstlendiği Marko Paşa, saat 20.30'da başlayacak. 

Babaları Nejat Uygur gibi İzmir'in kendileri için büyük önem taşıdığını dile getiren Behzat Uygur, İzmirliler'in yine oyun için büyük ilgi gösterdiğini belirterek, "Yoğun istekler üzerine tekrar İzmir'i programa aldık. Biletler neredeyse bitmek üzere. Sevgili İzmirliler'in gösterdiği ilgi için çok teşekkürler" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.