Dolar 32,4625
%-0.07
Euro 34,7039
%-0.77
Altın 2.434,930
%-0.05
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meclis'te bulundu: Bir skandal kitap daha

Meclis'te bulundu: Bir skandal kitap daha

Kütahya Belediyesi'nin dağıttığı skandal kitabın ardından CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan bir skandal kitabı daha Meclis'te duyurdu.

  • Ege Postası
  • 16.12.2016 - 15:23

ANKARA- CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Kütahya Belediyesinin yeni evlenen çiftlere dağıttığı “Evlilik ve Aile Hayatı” kitabın ne aile ne de evlilikle ilgisi olduğunu belirterek, “Bu kitap sadece zina ile ilgilidir, çarpık ilişkilerle ilgilidir, sapıklıkla ilgilidir” dedi.

“Bu kitapta yer alan mide bulandırıcı bazı ifadeleri okumak istiyorum” diyen Hürriyet, “Çocuk doğuran sevimli kadınları alın, ama bakire olsun. Kocası arzuladığında kadınlık görevini yapmayan kadın, suçlu ve günahkardır, sabaha kadar lanetlenir. Cinsel münasebet sırasında konuşursan çocuğun kekeme olur, diyor.”

“KİTAPLAR MECLİS’TEYMİŞ”

Denizli Pamukkale Belediyesinin “Evlilik ve Mahremiyetleri” isimli bir kitap dağıttığını öğrendiğini ifade eden Hürriyet, şöyle dedi:

“Kitaplar Meclis’teymiş. Kitabın orijinal daha doğrusu yararlanılan halini Meclis’te buldum. Meclis Kütüphanesinden aldım bu kitabı. Şu andaki yeni basım hali farklı. Bu, İslam’da Evlilik ve Maharetleri isimli eskiden basılmış ve Meclis Kütüphanesinde bulunan bir kitap ama Pamukkale Belediyesinin dağıtmış olduğu kitabın kitaptan kopyala yapıştır olduğunu da sizlere ifade etmek istiyorum.

Ne var bu kitapta, bu kitaptan yararlanılarak yeni yazılan belediyenin dağıttığı kitapta ne var, ‘Sen kadını dövdükçe kadın seni daha çok sevecek, daha çok isteyecek’, ‘El sıkışıp tokalaşmak zinaya giden yoldur’ diyor.”

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan bir skandal kitabı daha Meclis'te duyurdu

Savcıları da göreve çağıran Hürriyet şöyle devam etti:

“Bu kitaplardan sonra yaptığımız araştırmalarda çok sayıda belediyenin evlilikle ilgili kitaplar dağıttığını tespit ettik. Hatta evlilik kursu verenler var. Acaba bu kurslarda neler anlatıyorlar'

Kütahya Belediyesi ile Denizli Pamukkale Belediyesi ve benzer kitapları dağıttığını tespit ettiğimiz her belediye hakkında soruşturma başlatılmak zorundadır.

Buradan da savcılara çağrı yapmak istiyorum. Bir anneyim. Bu konuda savcılar kesinlikle bunu ihbar olarak kabul edip gereğini yapmak zorundadır.

Belediyenin bu kitapları yeni evli çiftlere hediye etmesi son derece açık bir irtica yöntemidir.

Bu başkanlar hakkında idari, siyasi ve cezai işlem başlatılacak mıdır'”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.