Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes 'Evet' diyor

Menderes 'Evet' diyor

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, 16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek referandumda Menderes’ten Evet’in güçlü şekilde çıkacağını söyledi. Başkan Soylu'dan referandum öncesi iddialı açıklama

  • Ege Postası
  • 14.04.2017 - 09:44

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili Menderes’te aylardır önemli çalışmalar yaptıklarını açıkladı. Başkan Soylu, 16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek referandumda Menderes’te Evet oylarının güçlü şekilde çıkacağını ifade etti.

Geleceğimiz için Evet

Menderes’te yoğun bir çalışma geçirdiklerini belirten Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “16 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili gerçekleşecek referandum için aylardır yoğun bir tempo içindeydik. Vatandaşlarımıza referandumda neden evet dememiz gerektiğini anlattık. Buluşmalarımızda anayasamızın 18 maddesinde yapılacak değişiklikleri madde madde tek tek anlattık. Hemşehrilerimizin aklındaki soru işaretlerine de cevap verdik. Evet ile Türkiye’nin kazanacağını, evet ile geleceğimizin kazanacağını ifade ettik. Tek devlet, tek bayrak, tek millet, tek vatan için 16 Nisan’da evetin çıkması gerektiğine vurgu yaptık. Referandum buluşmalarımıza vatandaşlarımız da büyük ilgi gösterdi. İnşallah 16 Nisan günü Menderes’ten güçlü bir evet çıkacak” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.