Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes’te 23 Nisan coşkusu

Menderes’te 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Menderes’te coşkuyla kutlandı. Menderes Belediyesi tarafından hazırlanan şenlik alanında çocuklar gönüllerince eğlendi.

  • Ege Postası
  • 23.04.2017 - 10:16

Menderes’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Menderes Belediyesi tarafından çocuklar için hazırlanan şenlik alanında renkli görüntüler oluşurken, çocuklar gün boyu doyasıya eğlencenin tadına vardı.

Kutlamalar Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun koltuğunu Gazi İlkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Polat Gürsoy’a devretmesiyle başladı. Özdere Hizmet Binası’nda gerçekleşen devir töreninde koltuğa oturan genç başkan, okuluna engelli öğrenciler için özel park yapılacağını açıkladı. Park ve Bahçeler Müdürü Nazan Çetin’e talimatı veren genç başkan Gürsoy, daha sonra arkadaşlarının, talebini de geri çevirmedi. Genç başkan, yeni yapılacak bir projede arkadaşlarının isteği olan tarihteki 16 Türk devletinin bayraklarının yer alması talimatını da verdi.

ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİK ALANI

Menderes 19 Mayıs Stadı’nda gerçekleşen törende ise coşku doruktaydı. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçe protokolü ile birlikte çocukların gösterisini ilgiyle izledi. Menderes Belediyesi tarafından hazırlanan şenlik alanında da çocuklar gönüllerince eğlendi. Çizgi film kahramanlarının da yer aldığı şenlik alanında çocuklara pamuk şekeri ve macun da ikram edildi.  

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN 

İlçede önceliklerinin çocuklar olduğunu belirten Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Menderes’te çocuk olmanın bir ayrıcalık olduğunu çocuklarımıza hissettirmek için çalışıyoruz. Onlarla bir gün değil her gün beraberiz. 3 yılda birçok projeyi onlar için hayata geçirdik. Çocuklarımız için farklı projelerimizi de hayata geçireceğiz. Özellikle yaptığımız sosyal alanlarda çocuklarımızın da keyifle vakit geçirmesi için özel çalışmalar yapıyoruz.  Geleceğimiz olan çocuklarımızın geleceğini hazırlamak için görevimizin başındayız. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.