Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te 'Doğan Güneş' seferberliği

Menderes'te 'Doğan Güneş' seferberliği

Menderes Belediye Başkanı Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş’in oğlu Doğan Güneş’in 13 Mayıs Cumartesi günü yapılacak sünnet törenine Menderes’ten konvoy yaparak katılım sağlanacağını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 12.05.2017 - 12:35

2015’te Şırnak’ta şehit düşen Ahmet Atilla Güneş’in oğlu Doğan Güneş’in Cumartesi günü Gaziemir’de düzenlenecek sünnet törenine Menderes’ten katılım sağlanacak. Başlatılan etkinlik ile Doğan Güneş’in sünnetine konvoy halinde gidilecek. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun öncülüğünde başlatılan etkinlik belediyenin sosyal paylaşım siteleri ve belediyenin resmi sitesinden de paylaşıldı.

13 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00'te Festival Düğün Salonu'nda gerçekleşecek sünnet törenine Menderes’ten yoğun bir katılım beklediğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Bu vatan için canını hiçe sayan şehidimiz Ahmet Atilla Güneş’in biricik evladı Doğan Güneş’in sünnet töreninde yanında olacağız. Doğan artık bizim de evladımız. Onu bu gününde yalnız bırakmıyoruz. Menderes olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkımız’da Menderesli kardeşlerimizle buluşarak konvoy halinde sünnet törenine katılacağız. Evladımızın bu mutlu gününde biz de onunla olacağız. Tüm Menderesli kardeşlerimi sünnet törenine davet ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.