Dolar 32,4268
%0.05
Euro 34,4659
%-0.08
Altın 2.489,270
%0.25
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te Halk Dansları için kayıt zamanı

Menderes'te Halk Dansları için kayıt zamanı

Menderes Belediyesi halk dansları kursları için 29-30 Eylül tarihlerinde kayıt alınacak.

  • Ege Postası
  • 23.09.2017 - 10:33

Menderes Belediyesi Halk Dansları Topluluğu tarafından verilecek halk dansları kursları için 29 Eylül Cuma günü Görece Spor Salonu, 30 Eylül Cumartesi günü 75. Yıl Düğün Salonu’nda kayıtlar alınacak. Menderes’te ikamet eden, ilköğretim ikinci sınıftan itibaren her yaştan insanın katılabileceği eğitimler ücretsiz olacak. Ekim ayında başlayacak kurslar Haziran ayında sona erecek.

Sahne alacaklar

Menderes Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’na bağlı 6 eğitmen tarafından verilecek kurslarda tüm yörelere ait Türk halk oyunları eğitime katılanlara öğretilecek. Eğitim sonunda ise düzenlenecek halk dansları gecesinde tüm öğrenciler sahne alarak bir sezon boyunca öğrendikleri halk danslarını sergileyecekler.

Geleneklerimizi yaşatıyoruz

Halk dansları kültürünü yaşatmak adına çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Kültürümüzün bir parçası olan halk danslarımızı yaşamak ve gelecek nesillere taşımak adına gerçekleştirdiğimiz kurslarımızın bir yenisini daha düzenliyoruz. Her yıl yaptığımız kurslarımıza vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Özellikle genç nesillerin ilgisi beni mutlu ediyor. Kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına bir kültür mozaiği içinde yaşadığımız güzel yurdumuzun halk danslarını Menderes’te en güzel şekilde böylelikle yaşatmış oluyoruz. Küçük yaştan itibaren katılım sağlanan ücretsiz kurslarımıza bu yılda tüm Menderesli hemşehrilerimizi bekliyoruz. ” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.