Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediyespor avantaj peşinde

Menemen Belediyespor avantaj peşinde

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta normal sezonu 5'inci sırada bitiren Menemen Belediyespor, play off çeyrek finali ilk maçında yarın Gümüşhanespor'u konuk edecek.

  • Ege Postası
  • 03.05.2017 - 11:51

Menemen İlçe Stadı'nda Mustafa İlker Coşkun'un yöneteceği müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Sarı lacivertlilerde eksik bulunmazken, bilet fiyatları tam 10, öğrenci 1 TL olarak açıklandı. Teknik Direktör Suat Kaya, iç sahadaki ilk maçı gol yemeden kazanmaları gerektiğini söyledi. 

Ligi ikinci basamakta bitiren Gümüşhanespor'un güçlü bir takım olduğunu ifade eden Kaya, "Rövanş öncesi avantajı elimize geçirmek istiyoruz. Taraftarımızın desteği ile sahadan istediğimiz alacağız. Tam kadro hazırlandık. Hedefimiz TFF 1'inci Lig'e yükselerek Menemen'in futbol tarihinde bir ilki başarmak" cümlelerini kurdu. Menemen Belediyespor normal sezonda Gümüşhanespor ile deplasmanda 0-0 berabere kalırken, sahasındaki randevudan ise 3-2'lik skorla galip ayrılmıştı. 

GÖLCÜLER İDDİALI

Menemen Belediyespor'un golcüleri Haluk Türkeri, Gökhan Ünal, Serkan Çalık ve Mert Hakan Yandaş, Gümüşhanespor maçı öncesi rakip defansa gözdağı verdi. Devre arasında Aydınspor 1923'ten gelip 12 maçta 8 gol atan Haluk, Gümüşhanespor'u da boş geçmeyeceğini söylerken, Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Gökhan Ünal, "Sakatlığımı atlattım. Play off'ta tüm gücümle mücadele edeceğim" diye konuştu. Yine devre arasında Kırklarelispor'dan transfer edilen Serkan çok iyi bir takıma sahip olduklarını söyledi. Attığı 14 golle takımın en skorer ismi olan Mert Hakan ise taraftara galibiyet sözü vererek, "Gümüşhanespor'u içeride dışarıda yenip TFF 1'inci Lig yolundaki ilk engeli aşacağız" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.