Dolar 32,3309
%0.25
Euro 35,0754
%-0.13
Altın 2.298,440
%0.92
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediyespor'da bahar havası

Menemen Belediyespor'da bahar havası

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Bugsaşspor deplasman galibiyetinin ardından evinde Tuzlaspor'u 3-0 yenerek ikide iki yapan Menemen Belediyespor'da rüzgar tersine döndü.

  • Ege Postası
  • 20.03.2017 - 12:23

İkinci yarıda kritik puanlar kaybederek şampiyonluk yarışında gerilerde kalan sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Suat Kaya, takımının gerçek gücünü ortaya koyduğunu söyledi. Kaya, "Kötü zamanlardan geçtik. Ancak ben dahil herkes hatalarından ders aldı ve toparlandık. Bu hafta lider Ankaragücü'ne konuk olacağız. Ankara'dan iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum" dedi. 

Şampiyonluk şanslarının düşük olduğuna vurgu yapan Suat Kaya, "Biz gerçekçi olacağız. Şu an lider Ankaragücü ile aramızda 10, ikinci sıradaki Gümüşhanespor'la da 7 puan fark bulunuyor. Ankaragücü'nü mağlup etsek dahi fark 7 puana düşecek. Kalan 5 haftada 7 puan farkı eritmek kolay olmayacak. Öncelikli hedefimiz play off'u garantilemek. 

İlk 5'e kaldıktan sonra TFF 1'inci Lig'e çıkmak için her şeyimizi ortaya koyacağız" diye konuştu. Sarı lacivertlilerde sol arka adalesinden sakatlanan orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan'ın iyileştiği bildirildi.   (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.