Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediyespor'da bayram

Menemen Belediyespor'da bayram

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'taki İzmir derbisinde Karşıyaka'yı deplasmanda 2-1 yenerek ilk yarıyı, lider Ankaragücü'nün 3 puan gerisinde 3'üncü sırada tamamlayan Menemen Belediyespor'da büyük coşku yaşandı.

  • Ege Postası
  • 19.12.2016 - 13:48

Teknik direktör Suat Kaya, zirve yolundaki rakipleri Gümüşhanespor ve Ankaragücü'nün 2 haftadır puan kaybettiğini belirterek, "Bundan 3 hafta önce zirvenin 8 puan gerisindeydik. Şimdi fark 3'e düştü. İlk yarıyı istediğimiz noktada tamamladık. İkinci devrede liderlik için daha güçlü şekilde mücadele edeceğiz. Karşıyaka maçını da 90'ıncı dakikada attığımız golle kazanmak çok önemliydi. Karşıyaka'yı da arkamıza alarak rahatladık" dedi.

Mustafa Şen'in son dakikada attığı gol sonrası Karşıyakalılar'ın sert tepki göstermelerine anlam veremediğini de vurgulayan Suat Kaya, "Bu konuda mütevazi olmayacağım. Son 9 maçın 7'sini kazandık. Derbide de hakkımızla galibiyet aldık. Biz tecrübeli ve iyi bir takımız. Kimse kazandığımız 3 puanı gölgeleyemez" diye konuştu.

Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Atatürk Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Suat Kaya, "Tarahimizde ilk kez Karşıyaka ile oynadık. Yine tarihimizde ilk kez Fenerbahçe'ye rakip olacağız ve onları perşembe günü saat 20.30 İzmir Atatürk Stadı'nda oynayacağımız maçta mağlup etmeyi amaçlıyoruz. Kupada çok iddialıyız. Perşembe günü tüm İzmirliler'i maça bekliyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.