Dolar 32,5666
%0.25
Euro 34,9544
%-0.05
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediyespor rövanş için iddialı

Menemen Belediyespor rövanş için iddialı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup play off çeyrek final ilk maçında evinde Gümüşhanespor'a 2-1 kaybeden Menemen Belediyespor, pazartesi günü deplasmanda oynanacak rövanş maçına iddialı hazırlanıyor.

  • Ege Postası
  • 06.05.2017 - 13:19

Sarı lacivertlilerin kalecileri Bayram, Amir, Erhan ve Ömer zorlu maç öncesi turu geçeceklerine inandıklarını belirterek, "Kalemizi Gümüşhane'ye kapatacağız" dedi. Aşil tendonundan yaşadığı sakatlığın ardından 6 ay sonra kaleye geçen Bayram ilk karşılaşmada şanssızylık yaşadıklarını belirterek, "Gümüşhanespor'u deplasmanda yenecek güçteyiz. Takım arkadaşlarıma inancım tam. Ben de kalede oynarsam elimden gelenin in iyisini yapacağım" dedi. 

Bayram'ın sakatlanmasının ardından kaleyi devralan Amir de turu geçen tarafın kendileri olacağını iddia ettti. Genç file bekçisi başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Play off karşılaşmaları her zaman zor olur. İlk maçı kaybettiğimiz için üzgünüz ama umudumuzu yitirmedik. Pazartesi günü turu alan taraf olacağız" dedi.

Takımdaki tüm kalecilerin çok kaliteli olduğunu belirten Amir, "Hepimiz takımımızın başarısı için canla başla çalışıyoruz. Kaleye kim geçersin geçsin elinden geleni yapacak" dedi.

Erhan ve Ömer de TFF 1'inci Lig'e yükseleceklerine inandığını belirterek, "El birliği ile başarıyı sağlayacağız."  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.