Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediyespor'un sevinci kısa sürdü

Menemen Belediyespor'un sevinci kısa sürdü

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Darıca Gençlerbirliği'ni 4-2 yenerek bir üst tura yükselen Menemen Belediyespor'un sevinci kursağında kaldı.

  • Ege Postası
  • 20.09.2017 - 13:53

Karşılaşmanın 24. dakikasında rakip takımdan Halil ile girdiği ikili mücadele sonunda sol dizinden sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Serdar Deniz'in çapraz bağlarının koptuğu öğrenildi. Bugün MR'ı çekilen tecrübeli orta saha oyuncusunun 6 ay kadar sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Serdar, sezon başında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'dan 2 yıllığına kadroya dahil edilmişti. 

Menemen gole doymuyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta üçte üç yaparak 9 puanla liderlik koltuğunda oturan Menemen Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur müsabakasında Darıca Gençlerbirliği engelini de rahat aşıp iki kulvarda yoluna devam etti. Oynadığı 3 lig ve 1 kupa maçında ağları 16 kez havalandıran sarı-lacivertliler tribünleri gole doyururken, maç başına 4 gol ortalaması yakaladı. Ligin ilk haftasında Kocaeli Birlikspor'u 4-1 yenen İzmir ekibi, Sarıyer deplasmanından 3-1'lik galibiyetle döndü. Ardından İnegölspor'u 5-1 mağlup etmeyi başaran sarı-laciverti ekip Darıca Gençlerbirliği'ne de gol yağdırdı.

Kupa maçında rakibini 4-2 ile geçen Menemen, hücumda ne kadar etkili bir ekip olduğunu bir kez daha kanıtladı. Teknik direktör Suat Kaya, Darıca karşılaşmasında ligde forma şansı bulamayan ya da az süre alan 7 oyuncuyu ilk 11'de sahaya sürdüğünü söyledi. Futbolcularına övgüler yağdıran Kaya, "Kimi oynatırsam oynatayım, giydiği formanın hakkını vermek için terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. Darıca Gençlerbirliği müsabakasında şans verdiklerim gerekeni yaptı. Kupada tur atladığımız için mutluyum. Zorlu bir sezon bizi bekliyor. O nedenle herkes hazır olmalı" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.