Dolar 32,4922
%0.14
Euro 34,7415
%0.06
Altın 2.490,160
%1.13
Bist-100 9.486,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen'de stat zirvesi

Menemen'de stat zirvesi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta adını play off'a yazdıran Menemen Belediyespor ile İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) arasında stat zirvesi gerçekleştirildi. İlçenin potansiyeli masaya yatırıldı

  • Ege Postası
  • 27.04.2017 - 12:24

İZVAK Başkanı Ali Erten ve dernek yönetimi, kulüp binasına gelerek Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Tahir Şahin, Kulüp Başkanı Aydın Şahin ve yöneticilerle görüştü. Ziyarette, mevcut stadın kapasitesinin artırılması, yeni stat projesi ve diğer tesis yatırımları değerlendirildi.

Menemen'i spor kenti yapacaklarını belirten Tahir Şahin, "Menemen'de spora ilgi üst düzeyde, geniş  bir sporcu potansiyelimiz var. Biz hedeflediğimiz tesis yatırımlarını tamamlamak için kendi imkanlarımızı seferber edeceğiz. Mevcut stadımızın kapasitesini bir dahaki sezona yetişecek şekilde 4000 kişiye çıkaracağız. Menemen'e yakışacak yeni ve modern bir stat ile sporcu köyü yapmak istiyoruz" dedi.

Menemen Belediyespor'a play off maçlarında başarı dileyen İZVAK Başkanı Ali Erten ise, "Başkan Tahir Şahin'e spora verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Yapacağı tesis yatırımlarında ve bize ihtiyaç duyulduğunda kulübümüzün yanında ve emrindeyiz. Geliştirilen projelerin her aşamasında teknik destek vereceğiz, süreçlerin ilerlemesinde ve sonuçlanmasında işbirliği yapacağız" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.