Dolar 32,5242
%0.24
Euro 34,8433
%0.35
Altın 2.487,960
%1.04
Bist-100 9.536,00
%0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'den CHP'ye 'Hayır' salvosu: CHP'nin Milliyetçilik oku kırılmıştır!

MHP'den CHP'ye 'Hayır' salvosu: CHP'nin Milliyetçilik oku kırılmıştır!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Teşkilat Başkanı Sayit Şanlı “MHP demek milli güç demektir, Bahçeli demek güven demektir. Çizgimizde kırılma olmadığı gibi hiçbir bölücüyle ve FETÖ’cüyle yan yana değiliz” dedi. MHP'den CHP'ye 'Hayır' salvosu

  • Ege Postası
  • 11.04.2017 - 11:42

Milliyetçi Hareket Partisinin İzmir Teşkilat Başkanı Sayit Şanlı yaptığı açıklamada şunları söyledi; “MHP’nin mensupları inandıkları yoldan vazgeçmeyen, hiçbir engelden yılmayan ve milleti için her şeyi göze alabilen insanlarıdır. Bizim insanımız yani ülküdaşımız bizim en büyük gücümüzdür. En uzak köyünden diğer ucuna kadar tüm mensuplarımız teşkilatımızın asli unsurudur. Bu unsur kurulduğu günden bu yana sadece ve sade Türk Milletine hizmet etmek için mücadele etmektedir. Devletin varlığı ve birliği, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü MHP’lilerin ana gayesi ve varlık sebebidir. Bizim olduğumuz yerde bunun aksine bir durum söz konusu olamaz, olmamıştır. MHP demek milli güç demektir, Bahçeli demek güven demektir. Çizgimizde kırılma olmadığı gibi hiçbir bölücüyle ve FETÖ’cüyle yan yana değiliz”

Atatürk, Türkeş ve Bahçeli

“Atatürk, Türkeş ve Bahçeli çizgisi Türk Milletinin merkezini oluşturmaktadır. MHP bu çizginin tek temsilcisidir. Cumhuriyetimizi kuran irade nasıl ki Türk Milliyetçiliği ise yaşatacak irade de yine Türk Milliyetçiliğidir. Yeni Anayasamızdaki Türklük mührü de yine Türk Milliyetçileri tarafından vurulmuştur. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin altında imzası olan her girişim Türk Milletinin yararınadır. Önce ülkem ve milletin anlayışı bizim inancımız ve yol göstericimizdir”

CHP'nin Milliyetçilik oku kırılmıştır!

“Türk Anayasası olan yeni anayasaya “hayır” diyen CHP’nin milliyetçilik oku kırılmış, HDP ve FETÖ ile birlikte yol yürümektedirler. Bizzat Genel Başkanlarının bebek katili Öcalan’a ev hapsi teklif ve federasyona yeşil ışık yakması niyetlerini ortaya koymuştur. Şu anda birlikte olduğu zihniyetler bile CHP’yi çok iyi yansıtmaktadır. İnsanımızı yanlış yönlendiren CHP’de, 16 Nisandan sonra bir iç çekişme olacağa benziyor.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.