Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'den güçlü kadınlar için 'evet'

MHP'den güçlü kadınlar için 'evet'

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı Kadın Kolları İl Başkanı Necat Karataş ve il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” dolayısıyla bir araya gelen kadın kollarına hitap eden İl Başkanı Karataş ve Kadın Kolları Başkanı Banu Önkol partililere hitap etti.

  • Ege Postası
  • 09.03.2017 - 13:59

İZMİR - İl Başkanı Necat Karataş, “Dünyada kadınların maruz kaldığı bazı insanlık dışı olayları kabul edemiyorum. Kültürel olarak Türk Sosyal yaşantısı içinde kadının yeri çok farklıdır. Bu sebeple yaşanan bazı olumsuzluklar sebebiyle büyük üzüntü duyuyorum. Sadece anne olarak değil, hayatımızın her alanında bizlerle birlikte olan kadınlarımız her türlü övgüyü hak ediyor. Partimiz içinde de sizlerden çok memnunum sorumluluklarının farkında görev yapan kadın kollarımızı çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum. Ve son söz olarak Türk Milleti için, Türk Devleti için ve daha güçlü kadınlarımız için EVET diyorum” dedi.

Banu Önkol; Türk Kadını Dünyaya Örnektir

MHP İzmir’in kadın kolları başkanı Banu Önkol ise yaptığı açıklamada “Türk Kadını tarihten bu güne özelliklerini hiç kaybetmemiş, devlet kurmuş ve devlet yönetmiş mücadele insanıdır. Türk Kadını ürettikleriyle, sağlam iradesiyle, anneliğiyle ve ahlak ölçüleriyle dünyaya örnek olmuştur. Son yıllarda başarılarıyla da dikkatleri üzerin çeken kadınlarımız, bilimden sanayi üretimine kadar her alanda göz doldurmakta ve milletimizin geleceğine ışık tutmaktadır. Partimizde birlikte görev yaptığım arkadaşlarımın da gösterdikleri sorumluluk anlayışı her türlü takdire şayandır. Bu noktada da gururluyum, bu vesileyle de Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü kutlarım” dedi.

Kadın Kollarının tertip ettiği toplantıya İl sekreteri Ali Peynirci, Balçova ilçe başkanı Av. Ülkü Doğan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Onur Keleş ve AR-GE komisyon başkanı Av. Bekir Hastürk ve yazar Fikri Atılbaz katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.