Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'den istifa açıklaması

MHP'den istifa açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı'nın partisinden istifa ettiği haberleri üzerine Şanlı yazılı bir açıklama yaptı. İstifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığını savunan Şanlı, “Maalesef ki son günlerde aslı ve astarı olmayan sosyal medya ve basında çıkarılan sözde istifa haberlerini sadece gülerek izliyorum” dedi.  MHP'den istifa açıklaması

  • Ege Postası
  • 16.09.2017 - 12:37

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, yaptığı yazılı açıklamada, partilerinden istifa yerine partilerine yeni üye olduğunu belirterek, üye çalışmalarının sonuçlarını kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşacaklarını kaydetti: 

“Algı, kapkaç ve yalan üzerine kurulan tezgâhların aksine MHP İzmir İl Başkanlığı ve ilçelerimizle birlikte başlattığımız üye çalışmalarımızın sonuçlarını, büyük Türk milletinin son sığınacak liman olarak MHP’de karar kılmasının ispatını binlerce üye kaydı ile tüm kamuoyu ile paylaşacağız. Bu vesileyle sözlerime Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in sözleriyle noktalıyorum; “Türk milletini kalkındıracak tek siyasi hareket Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu hareketin temel taşı Ülkücülerdir. Ülkücü ise sadece MHP’de olur.” 

ÜLKÜCÜLER MÜSAADE ETMEYECEKTİR 

Bir grubun ilçe ilçe dolaşıp hazır istifa dilekçelerinin altına imza attırmağa çalıştığını ileri süren Sayit Şanlı, teşkilatlarından uzak durulması çağrısında bulundu. 

Şanlı, şu açıklamayı yaptı: “Kamuoyunda yansıtılan algı ile gerçekler çok farklıdır. Bir grup cenah istifa dilekçesi olarak hazırlanmış matbu evraklarla ilçe ilçe dolaşarak ve parti üyelerimize bu evrakların altına imza attırmaya çalışmaktadırlar. Fakat hiçbir yerde itibar görmemektedirler. Bunu şimdilik dikkatlice takip etmekteyiz. Kaldı ki defalarca bu güruh tarafından yaptıkları açıklamalarda Ülkücülük yada Milliyetçilik gibi bir dertlerinin olmadığını, toplumun bütün katmanlarını içine alan bir yapı oluşturacaklarını, her kesimden insanlara açılacaklarını dile getirmişlerdir. Hal böyle iken neden Ülküdaşlarımızı istifa etmeleri için ikna çabaları içinde oldukları art niyetliliğin en büyük delilidir. Bunların niyeti üzüm yemek değil, bağı talan etmektir. Milliyetçi – Ülkücü hareketin mensupları buna asla müsaade etmeyecektir. Bu çalışmaların içeresinde yer alan, kapı kapı dolaşarak MHP’den istifa edin diyerek çalışan bu kişiliksizleri çok iyi biliyoruz. Bu güruh son seçimlerin tamamında bırakın MHP için çalışmayı, oy vermeyip aleyhte çalışarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermeyin diyebilecek kadar alçalmışlardır.  Teşkilatın sorumlu bir yöneticisi olarak son kez uyarıyorum çekin ellerinizi Ülkücülerin üzerinden ve uzak durun teşkilatlarımızdan. Bizler teşkilatlarımız ve Ülküdaşlarımızla birlikte 2019 yılında yapılacak olan seçimlere kitlenmiş olup var gücümüzle gece gündüz demeden milliyetçi – Ülkücü hareketi yerelde ve genelde iktidara getirmenin derdindeyiz. Dolayısıyla gündemimizi işgal etmeyin zaten Milliyetçi – Ülkücü vicdanlarda yok hükmündesiniz ve siyasetin çöplüğünde en kısa zamanda yerinizi alacaksınız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.