Dolar 32,5185
%-0.09
Euro 34,7960
%-0.2
Altın 2.421,520
%-0.35
Bist-100 9.720,00
%0.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'den müfredat tepkisi

MHP'den müfredat tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 2017-2018  Eğitim ve öğretim yılı ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Başkan Karataş, yeni müfredatı eleştirerek, hatadan dönülmesi çağrısında bulundu. 

  • Ege Postası
  • 15.09.2017 - 11:52

MHP'li Başkan Necat Karataş, "Milli değerlerimizin her geçen gün törpülendiği bu dönemde, yapılan müfredat değişikliğinin yerinde olmadığı gelecek günlerde anlaşılacaktır. Dileğimiz bu hatadan bir an önce dönülmesidir" dedi. 

BİLİNÇLİ BİR GELECEK NESİL ARZU ETMEKTEYİZ 

"2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim yılı maalesef ki kurucu iradenin varlığını müfredattan çıkarılması, okul servis sorunları ve ailelerin uygulamalar neticesinde çocuklarını devlet okullarından özel okullara alması sorunlar sarmalında açılıyor" diyen Karataş, "Ezberci bir nesil değil, öğrencinin ruhsal gelişimini göz önüne alarak; araştıran, sorgulayan, özgüven sahibi ve her türlü soruna duyarlı nesiller yetiştirebilmeliyiz. Bölücü ve yıkıcı olmayan amacı Türk Milletinin bütünlüğü olan her türlü düşünceye saygılı ancak; her söylediğinin arkasında duran, özü sözü bir, doğruyu her ortamda ne pahasına olursa olsun çekinmeden söyleyebilen, savunabilen bilinçli bir gelecek nesil arzu etmekteyiz" temennisinde bulundu. 

ÖĞRETMEN, VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR 

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, açıklamasında öğretmenlere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi: "Dileğimiz güzel ülkemizin Milli ve Manevi değerlerini muhafaza ederek Türkiye’mizin modern dünyanın öncüleri arasında olmasını sağlayacak bireyler yetişmesidir. Eğitim tabandan tavana bir bütündür. Her aşamasında kalitenin yüksek tutulması, eğitim bilincinin herkese aşılanması gereklidir. En zorlu koşullara rağmen yurdumuzun her köşesinde fedakârca görev yapan öğretmenlerimize bu vesileyle taktirlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılına başlarken öğrencilerimizin heyecanlarını yürekten paylaşıyor, saygıdeğer öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar dilerim."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.