Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İl Başkanı Karataş'tan istifacılara sert tepki

MHP İl Başkanı Karataş'tan istifacılara sert tepki

MHP Çeşme’de bir grup partilinin istifasının yankısı sürüyor. Dün 41 partilinin “Gelinen son noktada parti içi tüm demokratik yollar tıkanmıştır” sözleriyle istifa etmelerinin ardından, bugün MHP İl Başkanı Necat Karataş, Facebook’tan istifacılara çok sert tepki gösterdi. MHP İl Başkanı Karataş'tan istifacılara sert tepki

  • Ege Postası
  • 06.08.2017 - 15:14

EGEPOSTASI- Dün aralarında bir yönetim kurulu üyesi ile eski ilçe başkanları, Belediye Başkan Adayı ve eski yöneticilerin de olduğu çok sayıda kişi MHP Çeşme İlçe Teşkilatı'ndan istifa etmişti. Bu gelişme üzerine önce MHP Çeşme İlçe Başkanı Gazi Fildir yazılı açıklama yaparak, “istifa etmediniz, kovuldunuz!” diyerek sert tepki göstermişti.

Bugün de MHP İ l Başkanı Necat Karataş,  resmi Facebook sayfasından istifacılara sert tepki gösterdi.Karataş, “Üç beş kıblesiz MHP den istifa etti diye, Ülkücü düşmanı gazeteler (biri bin yazarak)  'Şok istifalar' diye manşet atıyor. Yanlışlıkla Pensilvanya trenine binenler, geri dönüyor ve 'Ben Bozkurt Soyluyum Üç Hilal'in altından ayrılmam' diye feryat ediyor. 

Ülkücünün ferasetine kurban olayım.” İfadelerini kullandı.

Karataş, "İstifa şovu yapan ve resimde görülen kişi sayısının bir kısmının üyemiz olduğu ve İlkesizlikten dolayı daha önceleri MHP'den kovulduğu doğrudur." şeklinde sert ifadelerini sürdürdü.

Karataş son olarak, istifa edenlerden sadece 7'sinin parti üyesi olduğunu öne sürdü ve yeni üye kayıtlarının sürdüğünü belirterek, "MHP huzuru buldu, emin adımlarla 2019'a yürüyor" diye konuştu.

Çeşme MHP'de istifa depremi İstifa etmediniz, KOVULDUNUZ...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.