Dolar 32,5381
%-0.03
Euro 34,8148
%-0.15
Altın 2.425,090
%-0.21
Bist-100 9.726,00
%0.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İlçe Teşkilatları Ödemiş'de toplandı

MHP İlçe Teşkilatları Ödemiş'de toplandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Türkiye turuna çıkan MHP Genel Başkan Yardımcıları İzmir'deki üç bölgede toplantı gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 20.12.2016 - 09:53

Ödemiş Kültürpark Nikah Salonu'nda çevre ilçe teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıya partililer dışında muhtarlar ve dernek başkanları da katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MYK Üyesi Kadir Şekerci, İzmir İl Başkan Yardımcısı Şevket Alptekin toplantıya konuşmacı olarak katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Türkiye turuna çıkan MHP'li yöneticilerden Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MYK Üyesi Kadir Şekerci ve İzmir İl Başkan Yardımcısı Şevket Alptekin, bugün Ödemiş Kültürpark Nikah Salonu'nda yapılan ve çevre ilçe teşkilatlarının da katıldığı toplantıda konuştu.

Milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkmamız gerektiğini söyleyen MYK Üyesi Kadir Şekerci, "Ülkemiz var oluş mücadelesi verilirken Milliyetçi Hareket Partisi'nin ayak seslerinin duyulduğu bugünlerde halkımızı zorlu süreç bekliyor. Bu zorlu çileli yolda siz dava arkadaşlarımızın ve halkımızın desteğiyle ülkemizi ferah ve yaşanabilir Türkiye haline getirebileceğimize inanıyorum. Vatandaşımızın gönlünü kazanmalıyız. Milli değerlerimize kültürümüze sahip çıkmalıyız. Coğrafyamız tartışılırsa milletimiz, milletimiz tartışılırsa devletimiz, devletimiz tartışılırsa bayrağımız, bayrağımız tartışılırsa varlığımız ortadan kaldırılmaya çalışılacaktır. Ülkemizi çokluklar ülkesi haline getirmeye çalışan zihniyetlere seslenmek istiyorum. Büyük Türk Milleti tüm dünyaya son sözünü 29 Ekim 1923 tarihinde Atatürk söylemiştir. Ve bu konu Türk Milleti için ilelebet kapanmıştır. Milli birlik ve bütünlüğümüzün temeli Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Dil ülküsüne dayanır. Bu konuyu fazlaca tartışmanın bizce bir anlamı yoktur. Bu sebeple davamız büyük, ülkümüz, inancımız, imanımız büyük. Mazlum ayağa kalkmadıkça zalim diz çökmez. Rüzgar ne kadar sert eserse essin Milliyetçi Hareket Partililer onun önünde asla eğilmez" dedi. 

"MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ O İKTİDAR DENİLEN YERE HİÇBİR İLKESİNDEN TAVİZ VERMEDEN GELECEK"

Terör konusunda Milliyetçi Hareket Partisi'nin duruşu herkes tarafından biliniyor diyen Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, "Bugün özellikle 7 Haziran'dan sonra o herkesin çözüm dediği ve çözüm olacağına inandırıldığı, sadece ve sadece ülkücülerin, MHP'lilerin 'çözülme süreci' olarak adlandırdığı o felaketin bugün sonuçlarını anlıyoruz. Bunlar o felaketin sonuçlarıdır. Ama bugün biz haklı çıktık deme durumunda da değiliz, demiyoruz da. Biz bunları o dönemde dedik bizlerin dahi kafalarını karıştırmaya çalıştılar, bizlere dahi ne oluyor dedirttiler. Akan kanı gözyaşlarını durduracaklar, bizim bunlarla ilgili projemiz yok mu dedirtme noktasına getirdiler. Milliyetçi Hareket Partisi o iktidar denilen yere hiçbir ilkesinden taviz vermeden gelecek. MHP olarak terörle mücadele konusunda elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapacağız. Milletimiz 78 milyondur. Ama irade ve imanları birdir. Bedenleri ayrı ayrı. Fakat ruhları aynıdır. Bölünmeyeceğiz. Dağılmayacağız. Yıkılmayacağız. Bugün Milliyetçi Hareket Partisini anlamayanlar, ya da farklı bir takım yere gidenler önce şunu anlayacaklar Milliyetçi Hareket Partisinin zihniyetini felsefesini ilkelerini prensiplerini anlayacaklar. Milliyetçi Hareket Partisini anlayabilmek için önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışını anlayacaksınız. Milliyetçi Hareket Partisi ülke zordayken devletin bekası tehlikeye girmişken siyasi hesaplarla bugüne kadar ne zaman ortada oldu da bugün mü olmasını bekliyorsunuz. 5 bin şehidi ne diye verdik partimiz iktidar olsun diye mi verdi? Bu millet MHP yi bir gün anlayacak. Milliyetçi Hareket Partisi o iktidar denilen yere hiçbir ilkesinden taviz vermeden gelecek. Hani her şeye bir cevap vermiyorsak verecek cevabımız olmadığından değil" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.