Dolar 32,4450
%0.1
Euro 34,4567
%-0.11
Altın 2.485,630
%0.1
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de Atatürk ve Türkeş günü

MHP İzmir'de Atatürk ve Türkeş günü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir teşkilatı çok yönlü referandum çalışmalarını sürdürüyor. MHP İzmir'de Atatürk ve Türkeş günü

  • Ege Postası
  • 05.04.2017 - 10:25

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir teşkilatı çok yönlü referandum çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Necat Karataş teşkilat çalışmalarını sürdürürken Kadın Kolları Başkanı Banu Önkol da yöneticileriyle birlikte Zübeyde Hanım Haziresini ve Atatürk Müzesini gezdi. MHP’nin kurucu genel başkanı Başbuğ Türkeş’i de tüm ilçelerde anan partililer daha sonrada Hisar Camii’nde mevlit okutup, lokma dağıttı.

Sonuç MHP Zaferidir

Halkoylması tarihine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran İl Başkanı Necat Karataş, teşkilatının başkanlık divanı üyeleriyle bir araya geldi. Stratejik kararlar ve adımlara hazırlanan MHP İzmir il teşkilatı son günler için farklı “evet” kampanyaları gerçekleştirecek. İl Başkanlığı tarafından Hisar Camii’nde tertip edilen Başbuğ Türkeş’i Anma Programında açıklamalarda bulunan il Balkanı Karataş; “Artık son düzlüğe girmek üzereyiz, referandum sonucu milletimizin milli duruşu ve sağduyulu yaklaşımıyla istediğimiz sonuçla çıkacaktır. İnancımız ve sahadan aldığımız geri dönüşler bu yönde. Bizim için “Evet” Türk Milletinin Meselelerine vurulan Bahçeli yumruğu ve Ülkücü iradesidir. Bu iradeden de zerre ayrılmadan yolumuzda yürüyoruz. Alacağımız sonuç Türklük adına kazandığımız MHP zaferi olacaktır” dedi.

Biz Atatürk ve Cumhuriyet Kadınlarıyız

“Biz Atatürk ve Cumhuriyet kadınlarıyız. Atatürk, Türkeş ve Bahçeli çizgisinden bir adım bile sapmadan Türk Milletinin hizmetindeyiz” diyen MHP Kadın Kolları Başkanı Banu Önkol, “Türk Milliyetçileri olarak devlet ve millet hizmetinden dönmeden çalışıyoruz. Al bayrağa sözümüz var sonsuza dek yaşatacağız. Referandumdaki tavrımız da belli, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin sözünü yere düşürmeyeceğiz. “Evet” oyu Türk Anayasası için yerine getireceğimiz milli bir vazifedir. Atatürk Cumhuriyetinin sonsuza dek yaşamasının MHP tarafından vurulan mührüdür.” Açıklamasını yaptı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.