Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de yeni il yönetimi!

MHP İzmir'de yeni il yönetimi!

MHP İzmir'de Şubat 2015'te seçilen il yönetiminde zaman içinde oluşan boşluklar nedeniyle İl Başkanı Necat Karataş, genel merkezle istişare içinde eksiklerin tamamlandığı yeni bir il yönetimi listesi hazırladı. Genel merkez seçilmiş yönetimi düşürdü, hazırlanan 69 kişilik yeni yönetimi atadı. İl Başkanı Karataş eksikleri giderdi, genel merkez atadı!

  • Ege Postası
  • 07.04.2017 - 12:22

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -  MHP İzmir'de Şubat 2015'teki il kongresinden bu yana görevde olan il yönetiminde süreçte adaylık istifaları ve  genel merkeze tepki istifaları yaşanmıştı.

İl yönetiminde oluşan boşlukların doldurulması için İl Başkanı Necat Karataş uzun süredir mesai harcıyordu. Karataş, parti içinde yaptığı çalışma ve genel merkezle gerçekleştirdiği istişare sonunda eksiklerin tamamlandığı yeni bir liste oluşturdu.

Genel merkez tüzüğün ilgili maddesi gereğince seçilmiş yönetimi düşürdü, Karataş'ın yolladığı yeni yönetimi onayladı ve atadı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzalı yeni yönetim listesi il başkanlığına yollandı.

69 İSİMDEN OLUŞTU

Yeni atama yönetim İl Başkanı Karataş'la birlikte 69 isimden oluştu. Karataş, listeyi özellikle alan çalışmalarına zaman ayırabilecek, birlik beraberlik içinde genel merkezle uyum içinde çalışacak isimlerden oluşturmaya özen gösterdi. 

Karataş, yeniden oluşturulan il yönetimi için şunları söyledi;

"MHP'de özellikle 1 Kasım sonrası bazı arkadaşlar ayrılmıştı. Çalışmalara yeteri kadar zaman ayıramayan arkadaşlarımız da vardı. MHP'nin İzmir gibi bir kentte daha dinamik olması için yönetimi gözden geçirmesi gerekiyordu. Biz de bunu yaptık.  Bu bir ihtiyaçtı. Zaman ayırabilecek, süreçte çalışabilecek, beraber çalışma iradesini ortaya koyabilecek, yardımlaşma dayanışma gösterebilecek,  teşkilatlarımızla genel merkezimizle uyum içinde çalışabilecek bir yönetim arzumuz oldu. Genel merkezimiz bu talebimize olumlu yanıt verdi. Tamamen yönetim değişmedi. Boşluklara isimler koyduk. Aslında biz de  il yönetimi disiplin kuruluyla birlikte  69'dan fazla isimden oluşuyor. Şu aşamada 69 kişilik bir yönetimle yol almak istedik. Genel merkez isteğimizi kırmadı. Çalışma yaptık, Genel merkez onaylandı. Eski yönetim düşürüldü, eksikler doldurularak yeni yönetim atandı." 

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu;

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.