Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir’den 'evet' SMS’leri

MHP İzmir’den 'evet' SMS’leri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir il teşkilatının hedefinde ülkücü oylar var. Ülkücü oyların tamamına erişmek ve sandığa getirmek için çaba harcayan MHP İzmir il teşkilatı partililere SMS atıyor. Amaç ülkücü oyların tamamına erişmek ve sandığa getirmek

  • Ege Postası
  • 13.04.2017 - 11:32

MHP İzmir başkanlığından referanduma son birkaç gün kala bir stratejik adım daha geldi. Tüm mensuplarına SMS ve Whatsap yoluyla mesaj atan il teşkilatının amacı Ülkücülerin tamamının sandığa gelip evet oyu vermesini sağlamak. İl Başkan Yardımcısı Veysel Şahin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen bu çalışma dolayısıyla konuşan Şahin; “Ülkücüler, yakın tarihimizin her döneminde devlet ve millet hizmetinden ayrılmamış, üzerine düşen görevleri şuur ve inançla yerine getirmişlerdir. Bugün de durum farklı değildir. Devletimize ve milletimize kasıt ortadır. Bu zorlu dönem aşılmalıdır, aşılacaktır! Türk Milliyetçileri Türk devletinin adını ve bölünmez bütünlüğünü korumuş, garanti altına almış. Yeni Anayasamız Türklüğün perçinidir. Ülkücüler de bu nokta da kenetlenmiştir. Bizim son sms çalışmamız da bu kenetlenme içindir” dedi.

Bulut; Ülkücü Jargon Önemli

Partinin Medya ve Tanıtımdan sorumlu il başkan yardımcısı Cumhur Bulut “Önemli bir kavşak noktasındayız. Buradan devlet olarak kuvvetli bir şekilde geçmemiz Türk Milliyetçilerinin ortaya koyacağı iradeye bağlı. Bu çok açık bir gerçek. Bu sebeple Ülküdaşlarımıza da ülküdaş diliyle ulaşmak istedik. Ülkücü jargon ve üslup önemli bir iletişim aracı. Bizler birbirimizin hissiyatından ve dilinde çok iyi anlayan bir hareketiz. Mensuplarımıza kendi dilimizle ulaşmak birçok meseleyi hallediyor. Yanlı “hayır” politikalarına ve taarruzlarına maruz kalan mensuplarımıza “evet” in Türk Devleti için önemini ancak bu dille anlatabilirdik. Çok da iyi oldu. Bu konuda SMS’lerin hazırlanmasında bizlere destek olan Batuhan Devlet Şahin kardeşimize ve AR-GE ekibimize de çok teşekkür ederiz ” dedi.

İşte O sms’lerden bazıları;

  1. EVET, biliyorum; Omzunda sevda, gönlünde hüzün yüklü!

Mümin acılar yaşadın; zindanlardan kavgalardan ve urganlardan zafer çıkardın... Ölümsüz destanlar

yazdın, destanlara can verdin... EVET şimdi Türklük neden senin adınla yazılmasın Ülküdaşım'

  1. Her yerde Dursun, her yerde Süleyman var… Mahkûmiyetlere ve mağduriyetlere inat dalgalandırdığın bayrak sonsuza dek senin adınla yaşayacak! EVET, bu onur, bu şan ve devlet senin!

  2. Bilirim, buruk matemler tutarsın kara gecelerde… Bilirim, Sevdan uğruna dağları değil, çağları delersin… Bilirim, bir bayrak, bir millet ve bir vatan doğar her lahza gözlerinden Tuna’dan Tanrı dağlarına kadar. EVET bu mühür senin, bu ülkü ve bu dava senin!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.