Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'den İnciraltı Platformu'na tam destek

MHP İzmir'den İnciraltı Platformu'na tam destek

Arsa simsarlarının ve rantçıların hedefi durumunda olan İnciraltı için bir anlamlı destek de Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş’tan geldi. MHP İzmir'den İnciraltı Platformu'na tam destek

  • Ege Postası
  • 08.12.2016 - 10:55

İZMİR - İnciraltı 2. Nesil Arsa Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut ve Platform Üyesi İlknur Girgin AKP ve CHP’nin uzlaştığı konularda destek bulmak için MHP İzmir il başkanlığını ziyaret etti. Ziyarete İnciraltı Platformuna her şartta destek olan MHP Narlıdere İlçe Başkanı Av. Ülkü Doğan’da katıldı.

Uzun süredir İzmir’in dikkatleri üzerine çeken konusu İnciraltı arsaları ile ilgili olarak çalışmalarını aralıksız sürdüren İnciraltı 2. Nesil Arsa Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut gelinen noktayı MHP ile paylaşmak ve destek almak amacıyla il başkanı Necat Karataş’ı ziyaret etti. İnciraltı’nın geleceği konusunda fikirlerini ve gelinen son noktada yapılanları paylaşan platform başkanı Tayfun Karabulut, “MHP’nin Türkiye, MHP İzmir il teşkilatının da İzmir için ne kadar önemli ve de hassas olduğunu biliyoruz. Bu konuda geçmişten bu yana yanımızda olan başta il başkanı Necat Karataş’a ve tüm teşkilatına teşekkür ederiz.” Dedi.

MHP’nin desteği çok önemli

Açıklamasında İnciraltı’nın önemine vurgu yapan Tayfun Karabulut, “şehrimiz için atılan her güzel adımda MHP’nin imzası var, İnciraltı için de bu gücü hep yanımızda bulduk, her zaman da bulmak istiyoruz. Sayın İl başkanı ile geçmişte mutabık olduğumuz yolda şimdi büyük mesafeler kat ettik. CHP ve AKP temsilcileri ile de aynı mutabakatta ve destekte buluşuyoruz. Bu bizim çok önemli.” İfadelerini kullandı.

Karataş; Önce İzmir önce İnciraltı

İnciraltı ile ilgili atılan her adımı dikkatle takip ettiklerini söyleyerek sözlerine başlayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “İnciraltı’ndan yükselen haklı çığlığa ne kulaklarımızı ne de gönlümüzü kapattık. Atılan her adımı dikkatle takip ediyoruz. Türkiye ve İzmir için düşündüğümüz ve söylediğimiz her sözün arkasındayız. CHP, AKP ve MHP’nin doğruda birleşmesi çok güzel. Bu süreçte yüklendiği sorumluluktan dolayı platformunuzu ve sizi kutluyorum. İzmir’in ve İnciraltı’ nın kazanmasına vesile oldunuz.” Açıklamasında bulundu. 

Ranta ve simsarlara geçit yok

Karataş, “Şehirler insanları yaşatır ve geliştirir. Bu bakımdan hepimizin en değerli varlıklarıdır. Bizler paraya tahvil edilen değerlerin, arsa simsarlarının ve rantiyecilerin yanında değil, insanımızın yanında olmayı savunuyoruz. Sağlık Turizm için İnciraltı düşüncesi İzmir’i Dünyaya açar, Yeşili ve tüm ekolojik varlığıyla İnciraltı büyük bir hazinedir. Oraya yakışacak imar planlamaları ve İnciraltı’nın gerçek sahiplerinin onayı olan her projenin yanındayız. Geçmişten bu güne düşüncemiz değişmemiştir ve değişmeyecektir” açıklamasını yaptı. 

Doğan; Büyük bir adım

MHP İl Başkanı Necat Karataş ile birlikte İnciraltı 2. Nesil Arsa Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut’u ve platform üyesi İlknur Girgin’i karşılayan MHP Balçova İlçe Başkanı Avukat Ülkü Doğan da “İlçemiz ve şehrimiz için atılan her güzel adımı destekliyoruz. Uzun zamandır birlikte yürüttüğümüz çalışmaların bu noktaya gelmesi gerçekten çok güzel. Takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.