Dolar 32,3383
%0.18
Euro 35,1897
%0.02
Altın 2.248,430
%0.22
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'den Zübeyde Ana'ya ziyaret

MHP İzmir'den Zübeyde Ana'ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş Zübeyde Hanım Haziresinden seslendi. “Cumhuriyet düşmanları HDP ve PKK ile birlikte ‘HAYIR’ diyerek Cumhuriyet naraları atıyorlar. Biz onları ve gayelerini çok iyi biliyor ve unutmuyoruz”… MHP'li Karataş Zübeyde Hanımın mezarından seslendi

  • Ege Postası
  • 24.03.2017 - 10:46

Partisinin 16 Nisan Referandum Çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP İzmir il Başkanı Necat Karataş, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Annesi Zübeyde Hanımın kabrini ziyaret etti. İl Yönetimi ve Karşıyaka ilçe teşkilatıyla beraber mezara çiçek koyan ve dua eden partililer daha sonra da alan çalışmasını gerçekleştirdiler. Ziyaretten sonra açıklama yapan il başkanı Karataş, “Devletin ne olduğunu bilmeyenler ve Cumhuriyete düşmanlık edenler “Hayır” kampanyasının içinde yer alıyor. Bunu milletimizin ve hemşehrilerimizin dikkatine sunuyoruz! Anayasaya “Hayır” diyecek olanlar da “Evet” diyecek olanlar da bu konuda çok hassas olmalılar, aramıza sokulan nifakları çok iyi tespit etmeliyiz. HDP ve PKK ile birlikte Cumhuriyet düşmanlığı yapanların neden “Hayır” dediğini sorgulamamız gerekiyor. Biz Türk Milliyetçileri olarak Devletimizi kuran iradenin yani Atatürk ve ilkelerinin takipçisiyiz. Bundan da bir adım bile geri adım atmayız. Atalarımızın kurduğumuz milli devletin muhafızlarıyız” dedi.

Zübeyde Annemizin Huzurundayız

“Atatürk’ün muhterem validelerini biz İzmirlilere ve Karşıyakalılara emanet ettiğini biliyoruz. Emanete sahip çıktığımızın göstergesi olarak tüm mücadelemizle ve irademizle Zübeyde annemizin huzurundayız.” Diyerek sözlerini sürdüren İl Başkanı Karataş, “Atamızın emanetlerinin hepsinin bekçisiyiz. Kanımız ve canımız Cumhuriyet değerlerimize feda olsun. Türklüğün bekası için, Cumhuriyetimiz için, devletimiz ve milletimiz için referandumda “evet” diyoruz.   Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi ile birlikte Atatürk’ün başlattığı bu asil mücadelenin takipçileriyiz. Annemizin huzurunda yeminimize yemin ekliyor. Onu Fatiha ve dualarla anıyoruz. ” açıklamasında bulundu.

Atatürk’ün Kırbacıyız!

Ziyaretten sonra partililerle konuşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Dün HDP, CHP ve FETÖ” ile dayatılan Türklük yoksunu anayasayı milletimizin gündemine sokanlar, bugün Devlet Bahçeli ve Türk Milliyetçilerinden yedikleri Cumhuriyet tokadıyla sendelemiştir. Bunların alayının sonu 16 Nisan'da hazırdır. Atatürk’ün Çanakkale’de İngilizler üzerine savurduğu kırbacı bugün Türk ve Cumhuriyet düşmanlarının sırtına vurulmuştur. Bizler de bu devletin ve milletin bölücü-yıkıcılara karşı Atatürk Kırbacıyız” diyerek çalışmalarını sürdürdü. MHP İzmir Teşkilatı dün de Kemalpaşa, Aliağa, Foça, Menemen ve Çiğli’de kampanya çalışmalarını sürdürdü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.