Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir İl Başkanı Karataş'tan 2019 mesajları!

MHP İzmir İl Başkanı Karataş'tan 2019 mesajları!

MHP İzmir İl Başkanı Karataş yaptığı basın açıklamasında, devam eden ilçe kongreleri üzerineden 2019 mesajı verdi. Karataş, " İzmirli hemşerilerimize hak ettikleri belediyecilik anlayışımızı göstereceğiz. Bunu da başaracak olan, bugün bu kongrelerden seçilerek gelen dava arkadaşlarımızdır" dedi. MHP İzmir İl Başkanı Karataş'tan

  • Ege Postası
  • 27.05.2017 - 10:06

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın yapılmakta olan ilçe kongreleri, Ramazan ayı ve 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma günü münasebetiyle yaptığı basın açıklaması şu şekilde;

ÇARPICI 2019 MESAJLARI

"Kıymetli Basın Mensupları, Değerli İzmirliler;

Yeni bir mübarek Ramazan Ay’ına kavuştuk. Mana iklimini derinden yaşayacağımız, bahşedilen nimetlere bir kez daha şükredeceğimiz bir dönemdeyiz.

Bereketin, bolluğun ve yardımlaşmanın olabildiğince arttığı bu kutlu ayın milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Sabır ve huşu içinde tutulan oruçlarımızın ve diğer ibadetlerimizin Cenab-ı Allah tarafından kabul edilmesini niyaz ediyorum.

Kıymetli Hemşerilerimiz;

Ayrıca bugün 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü, Milliyetçi-Ülkücü Hareket şehidine ve şühedasına, geçmişine ve geleceğine, köküne ve öz değerlerine saygı ile bağlıdır. Bu sebeple İleriyi düşünürken her zaman geçmişimizi anmışızdır. Ne mutlu ki bizlere bu davanın bir parçası olmuşuz. Bizi biz yapan hasletlerden biriside maziye duyduğumuz vefadır.

Bu vesileyle ;

Her biri anıt olan, her biri bir destan gibi tarihe mal olan ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan son şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar tüm Ülkücü şehitlerimizi Rahmet, minnet ve dualarla anıyorum.

Ruhları şad, mekânları Cennet, kabirleri nur olsun.

Değerli hemşerilerimiz ve kıymetli basın mensupları

Malumunuz üzere MHP 12. Büyük Kurultayı gereğince İzmir’imizde kongreler sürecindedir.

Bu kongre takvimi kapsamında 20 Mayıs’ta Karşıyaka, Çiğli, Aliağa, Bergama ve Dikili ilçelerimizi,21 Mayıs’ta Buca, Kemalpaşa, Gaziemir, Menderes ve Torbalı ilçelerimizin, 24 Mayıs’ta Güzelbahçe ve Narlıdere ilçelerimizin,25 Mayıs’ta Seferihisar ilçemizin,26 Mayıs’ta ise Bayındır, Karaburun, Beydağ ve Kiraz ilçelerimizin kongrelerini gerçekleştirdik. Yeniden seçilen tüm arkadaşlarıma tebrik eder, yönetim kurulu üyelerine de başarılar dilerim.

Kongrelerle birlikte yenilenen kadrolarımız 2019 seçimlerinde partimizin iktidar olması için çalışacaktır.

Türk siyasetin de 2019 yılı önemli bir dönemdir. Gerek mahalli idareler seçimi gerekte milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı yıl içeresinde olacaktır.

Biz Milliyetçi Hareket Partililer olarak İzmirli hemşerilerimize hak ettikleri belediyecilik anlayışımızı göstereceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi üretken belediyeciliğin en güzel örneğini sergileyerek milletimize ve İzmir’imize sunacaktır.

Bizim belediyecilik anlayışımızda kaynak yaratma problemi yoktur. Bizim belediyeciliğimizde kaynağın hakça ve eşit bir biçimde halkımızın hizmetine sunmak vardır. Bunu da başaracak olan, bugün bu kongrelerden seçilerek gelen dava arkadaşlarımızdır.

İlçe teşkilatlarımızda yapının oluşmasında halkla iç içe olabilecek, halka temas edecek yöneticilerden oluşmasını arzu ediyoruz.

İzmir ile bir bütün olmak istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle bugün karşıladığımız Ramazan-ı şerif-i tebrik ediyor,27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Gününün manevi havasına bürünüyor , seçilmiş olan ve seçilecek olan tüm ilçe başkanlarımı ve yönetim kurulu üyelerimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Saygılarımla Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun.

Ne mutlu Türk’üm diyene!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.