Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9852
%0.04
Altın 2.450,370
%0.58
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Kiraz emekli okul müdürüne emanet!

MHP Kiraz emekli okul müdürüne emanet!

Yerel seçimlerde MHP'nin kazandığı ancak Belediye Başkanı Saliha Şengül'ün AK Parti'ye transfer olduğu Kiraz'da yeni ilçe başkanı emekli okul müdürü Musa Özdemir oldu. MHP İzmir'de kongreler Şubat'ta yapılacak. MHP İzmir'de parti içi yarış öncesi atamalar tamamlanıyor

  • Ege Postası
  • 30.11.2016 - 10:28

EGE POSTASI - MHP genel başkan yardımcılarından üçü 17- 18 Aralık'ta İzmir'e gelecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kurmayları, partinin 15 Temmuz duruşunu, anayasa çalışmalarına neden destek verdiğini teşkilata ve halka anlatacak. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu'nun koordinasyonunda genel başkan yardımcıları Mevlüt Karakaya ve Mehmet Günal'ın katılımıyla 17-18 Aralık'ta İzmir'de üç ayrı yerde gerçekleştirilecek toplantılarda 15 Temmuz darbe girişimi öncesi ve sonrası, MHP'nin anayasa değişikliğine neden destek verdiği, artan terör olayları karşısında neler yapılması gerektiği teşkilata anlatılacak. 

İZMİR'DE KONGRELER ŞUBAT'TA!

MHP, Türkiye genelinde  10- 11 Aralık'ta ilçe kongreleri ile sandığı delegenin önüne koyacak ve parti içi yarışı başlatacak. İzmir'de ise kongreler Şubat ayında gerçekleşecek. Delege seçimleri ise Ocak ayında yapılacak. 

KİRAZ O İSME EMANET

Öte yandan il başkanlığı genel merkezle istişare biçimde ilçe başkanı olmayan ilçelere atamaları yapıyor. Yerel seçimlerde MHP'nin kazandığı ancak Belediye Başkanı Saliha Şengül'ün AK Parti'ye transfer olduğu Kiraz'da yeni ilçe başkanı emekli okul müdürü Musa Özdemir oldu. MHP'de bu görevlendirmeyle ilçe başkanı olmayan tek ilçe Selçuk kaldı. Selçuk'ta da önümüzdeki günlerde yeni başkan belli olacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.