Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Karataş'tan 15 Temmuz açıklaması

MHP'li Karataş'tan 15 Temmuz açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. MHP'li Karataş'tan çok sert 15 Temmuz açıklaması

  • Ege Postası
  • 14.07.2017 - 11:40

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yaptığı yazılı açıklamada 15 Temmuz'da yaşananları hatırlatarak, şöyle dedi:                                                            

"15 Temmuz Türkiye ve Türk insanı için unutulmayacak ibret alınacak hainliğin ihanetin yaşandığı kara bir gün olarak hatırlanacaktır. Aynı zamanda bir dönüm noktasıdır. Yıllarca kendilerini gizleyerek ülkemizin her kurumunun içine kendi hain söylemleri olan (kılcal damarlarına) kadar girilmiş yasa dışı her türlü metodu kullanarak örgütlenmiş FETÖ'cü alçaklar en sonunda Türk milletine Türk milletinin silahını doğrultmuş, mermi ve bomba yağdırmıştır. Gazi Meclisimizi dahi alçakça bombalamaya kadar iğrenç yüzlerini ortaya koymuştur. Türkiye'yi ateşe vermek, vatana kast etmek, millete kıymak amacıyla Türk tarihinde çok nadir görülebilecek bir ihanete ve hainliğe imza atmışlardır."

"HER YÖNÜYLE ARAŞTIRIP HEPSİ BİRDEN ADALETİN ÖNÜNE ÇIKARILMALI"

Karataş, FETÖ terör örgütüne yönelik 1 yıldır süren işlemler bir an önce bitirilmesi gerektiğini savunarak, şöyle konuştu:

"Türkiye zor ve çetin günlerden geçmiş ve geçmektedir. Tehlike henüz bitmiş değildir. MHP'nin yıllardır uyardığı ve hassasiyetle üzerinde durduğu Türkiye'de FETÖ benzeri yapılanmalara müsamaha ve imkan verilmemelidir, bu hassasiyet gözden kaçırıldığı taktirde bu tür tehlikeler artarak Türkiye'yi ve Yüce Türk milletini tehdit altına alacak bu badireler yaşanmaya devam edecektir. Temennimiz ve beklentimiz; FETÖ terör örgütüne yönelik 1 yıldır süren işlemler bir an önce bitirilmeli paralel devlet yapılanmasının siyasi ayağı başta olmak üzere bütün unsurlarının sonuna kadar tespit edilip, her yönüyle araştırıp hepsi birden adaletin önüne çıkarılmasıdır."

"CHP YÜRÜDÜKÇE ZALİMLER, HAİNLER VE HAZIMSIZLAR EL OVUŞTURMUŞLARDIR"

MHP İzmir İl Başkanı Karataş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milliyetçi Hareket Partisi Milli iradeden doğmuş milliyetçi ruh ve şuurdur. Özümüzün  harcı millet aşkı ve demokrasi sevdasıyla karılmıştır. MHP'nin başkaları gibi devletle, Cumhuriyetle, milletle, ortak değerlerle ve demokrasi ile hiçbir devirde sorunu olmamıştır, olmayacaktır. 15 Temmuz hain FETÖ darbe kalkışmasının yıl dönümü yaklaştıkça toplumsal tansiyon artmakta, provokasyon ihtimali güçlenmekte, kaos ve kargaşa beklentileri içinde olanlar olduğu unutulmamalıdır. CHP'nin sözde 'Adalet Yürüyüşü' ülkemiz üzerinde kirli hesap ve hedefleri olanlara önemli bir koz sağlamıştır. CHP yürüdükçe zalimler, hainler ve hazımsızlar el ovuşturmuşlardır. Temennimiz CHP'nin Bu tür hain ve şer odaklarına imkan ve meydan vermemesi çok dikkatli olmasıdır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.