Dolar 32,5437
%-0.01
Euro 34,8875
%0.06
Altın 2.435,110
%0.21
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Karataş'tan 'Habur' çıkışı, CHP'den kontra!

MHP'li Karataş'tan 'Habur' çıkışı, CHP'den kontra!

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Başkanı Necat Karataş, “Biz Atatürk değerlerini, Cumhuriyeti, Vatanı ve bölünmez bütünlüğümüzü savunurken CHP’liler HDP ile bölücü Anayasa yapıyordu. CHP’nin maskesi başka" dedi. CHP İzmir İl Başkanlığı resmi Twitter adresinden kontra yaptı. MHP'li Karataş'ın çıkışına, CHP'den jet kontra!

  • Ege Postası
  • 09.04.2017 - 12:34

Partisinin Referandum çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyleyen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş bir durum değerlendirmesi yaptı. Karataş yaptığı değerlendirmede “dengelerin sürekli değiştiği bir coğrafyada yaşıyoruz. Emperyal güçler bölgemizde sürekli tadilat yapıyor. Bu değişime karşı koyabilecek dinamik ve meşru bir devlet yapısı gerekiyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bize bu dinamizmi ve dirayeti sağlayacaktır. Bu sitemi getirirken de savunurken de milli değerlerimizi ön planda tuttuk. Atatürk ve Cumhuriyet değerleri bizim kırmızıçizgidir, biz varken kimse bu çizgileri aşamaz” ifadelerini kullandı.

CHP Maskesini Çıkarmalıdır

MHP her zaman ve şartta milli değerleri koruyan bir inanç hareketi olduğunu da sözlerine ekleyen İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Biz Atatürk değerlerini, Cumhuriyeti, Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü savunurken CHP’liler HDP ile bölücü Anayasa yapıyordu. Habur’da teröristleri davul zurnayla karşılıyordu. Şimdi biz Türk Anayasası yapıyoruz CHP ve HDP yine beraber. Demek ki istikrarlı davranıyorlar, CHP’nin maskesi başka, yaptığı iş başkadır. CHP Habur’da Davul Zurnayla Terörist Karşılamaya devam etmelidir. Milletimiz de bunu görüyor. CHP artık maskesini çıkarmalıdır ”

Seçimler 2019’da

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin yürürlüğe girmesi için de 2019 yılında yapılacak seçimlerin gerçekleşmesi gerektiğini vurgulayan il başkanı Karataş sözlerini söyle sürdürdü; “ bu sistemi hiç okumamış, anlamamış ve neler getirdiğini bilmeyen insanlar “hayır” diyor. Bu ironik bir durumdur. İnsanımızın Cumhuriyet değerleriyle kimse oynayamaz. MHP buna izin vermedi vermeyecek. Genel Başkanımız Sayın Bahçeli’nin liderliğinde ve MHP olarak devletimizin ve milletimizin değerlerini Anayasamızda zirveye taşıdık. Türklük mührü vurulmuş Anayasamızı da şimdi milletimizin onayına sunuyoruz. Cumhurbaşkanlığı Sisteminin de yürürlüğe girmesi 2019 senesinde yapılacak seçimlerden sonra gerçekleşecek. Çok şükür ki Türk Milleti bunu çok iyi kavradı. MHP’ye güveni de bizi güçlendirdi” dedi.

CHP'DEN KONTRA: GÜLSEK AYIP CEVAP VERSEK VAKİT KAYBI

Karataş'ın açıklamalarının ardından, CHP İzmir İl Başkanlığı'nın resmi Twitter adresinden paylaşımda bulunuldu. 

Karataş'ın fotoğrafıyla birlikte üzerinde MHP İl Başkanı'nın "CHP Habur'da davul zurnayla teröristleri karşıladı" açıklamasının yer aldığı görsel, "Habur'da Davul PKK'nın, Tokmakta AKP'nin elindeydi. Zurnacı kimmiş o da bu açıklamayla belli oldu. Gülsek Ayıp, Cevap versek vakit kaybı.  MHP'den güldüren açıklama. Karataş açıklamasıyla pes dedirtti" ifadeleriyle paylaşıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.