Dolar 32,3687
%0.16
Euro 34,9655
%-0.28
Altın 2.325,510
%0.22
Bist-100 9,13
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Karataş'tan rejim çıkışı: Nedir bu iftira!

MHP'li Karataş'tan rejim çıkışı: Nedir bu iftira!

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 'hayır' oyu isteyenlerin yaptığı "Rejim elden gidiyor" yönündeki iddiaya tepki gösterdi. Karataş, "Nedir bu 'rejim elden gidiyor' iftiras? Bir tarafta biziz bir tarafta HDP-PKK FETÖ. Kim rejimi yıkacak, kim vatanı bölecek" dedi. MHP'li Karataş'tan rejim çıkışı:

  • Ege Postası
  • 23.03.2017 - 11:10

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Karşıyaka ve Bayraklı ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Karataş, “Bölünme ve eyalet sisteminden başlayarak bizleri eleştirenler vicdansızlardır. Biz başta liderimiz olarak her zemin ve şartta bu gibi sapık fikirlere karşı çıktık.

Şimdi MHP merkezli bir anayasa yapıldı. CHP ve HDP bunu kabul edemiyor. Feryatları bu yüzden. Geçmişte 'bebek katili Öcalan'a ev hapsi verilebilir' diyen CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu değil miyd? 'Anayasada Türklük olmaz' diyen FETÖ, CHP ve HDP değil miyd? MHP'nin tek kurulu amacı var, o da devletimizin varlığı ve birliği yolunda hizmet etmektir. Nedir bu 'rejim elden gidiyor' iftiras? Bir tarafta biziz bir tarafta HDP-PKK FETÖ. Kim rejimi yıkacak, kim vatanı bölecek.

Haydi şimdi bu sorunun cevabını versinler. Bu iftiralardan artık bıktık. Ülkücüler her zemin ve şartta devletinin ve milletinin birliği için mücadele eder. 

Yılmaz, “Mücadelemiz Türklük İçin”

Karşıyaka’daki toplantıda konuşan ilçe başkanı Akif Yılmaz’ da, “Hepimiz her gün çocuklarımızın geleceği için mücadele ediyoruz. Türklük bu geleceğin tek sebebidir. Şimdi bunu yok etmek isteyenlerle bir mücadele içindeyiz. Türklük için, Atatürk Cumhuriyeti için Evet diyoruz, diyeceğiz” derken, MHP Hukuk işlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fatih Şimdi ise; “yürürlükte olan anayasa esas itibariyle 80 darbe anayasası, şimdi MHP teminatlı sivil anayasa yapıldı ve Milletimize sorulacak, bundan daha güzel bir adım olur m? Bu tek başına MHP ve Bahçeli zaferidir.” Dedi.

Aydın, “ ‘Evet’ bizim irademizdir”

Bayraklı ilçe başkanı Mehmet Aydın ise yaptığı konuşmada “MHP ve liderimizin verdiği soylu mücadele tarihe geçmiştir. MHP Türk Devletinin varlık sigortası ve güç merkezdir. Şimdi bunu hazmedemeyen bölücü ve yıkıcılar cevabını milletimizden alacaktır” açıklamasında bulundu.

MHP'li Karataş, referandum çalışmasını daha sonra Seferihisar, Güzelbahçe, Urla ve Çeşme'de sürdürdü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.