Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Karataş yine CHP'ye yüklendi

MHP'li Karataş yine CHP'ye yüklendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş yine CHP’ye yüklendi. “Devletin bölünmez bütünlüğünü tartışmaya açtılar, Bebek Katiline Ev Hapsi getirmek istediler, CHP’den daha ne bekleniyor” dedi. MHP'li Karataş yine CHP'ye yüklendi

  • Ege Postası
  • 10.04.2017 - 10:57

Partisinin Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından tertip edilen bilgilendirme toplantısında konuşan İl Başkanı Necat Karataş, “MHP ve Milliyetçi-Ülkücü Hareketin en önemli hassasiyeti, Devlet, Millet ve vatandır. Bunlar söz konusu olduğunda hiçbir mensubumuz fedadan kaçınmaz. Biz Önce Ülkem ve Milletim diyen bir liderin izinden gidiyoruz. Her şart ve zeminde önceliğimiz ülkemiz ve milletimizdir. Ne FETÖ oylarına, ne HDP fikirlerine ne de Sosyalist Enternasyonel’e üyeliğimiz var. Bu vatanın derdini, Türk Milletinin sorumluluğunu ve Atatürk ideallerini omuzladık yürüyoruz. CHP bizzat genel başkanları ağzından Devletin bölünmez bütünlüğünü tartışmaya açtı, Bebek Katiline Ev Hapsi getirmek istedi. CHP’den daha ne bekleniyor. Bu CHP’nin mihmandarı kim, kimden medet umuyo? Sosyalist Enternasyonel mi, yoksa Pensilvanya'dan mı” açıklamasını yaptı.

Şanlı; Bahçeli’nin vurduğu mühür

Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı da “Bazı mihraklar denize dökmekten bahsediyormuş, bunlar hala ne yapıldığının farkında değil. Milletimizi evet ve hayırcı olarak bölme gayretindeler. Bölücülük zihniyetlerinde var. Biz aldırmıyoruz. Devletimizin ve Milletimiz için ettiğimizden yeminden dönmüyoruz, sonsuza dek de dönmeyeceğiz.  MHP’nin yaptığı Türk Anayasası liderimizin vurduğu mühürdür. Biz de İzmir il teşkilatı olarak bu yola baş koyduk dedi.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.