Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Seçgin: Gençlerimiz uyuşturucu batağında

MHP'li Seçgin: Gençlerimiz uyuşturucu batağında

Türkiye’de ve özellikle İzmir’de son yıllarda uyuşturucu kullanımında önemli bir artış görülüyor.

  • Ege Postası
  • 20.06.2017 - 11:15

Türkiye’de ve özellikle İzmir’de son yıllarda uyuşturucu kullanımında önemli bir artış görülüyor. Bonzai bağımlısı gençler şimdide üçüncü kullanımda öldürücü özelliğe sahip, kolay ulaşılabilen ve ucuz uyuşturuculara yöneldiler. Uyuşturucu kullanan gençlerin içler acısı görüntülerini görünce bu işin vahameti bir kez daha gün yüzüne çıkıyor.

Kentimizin dört bir yanından gelen uyuşturucu kullanan gençlerin yürek yakan görüntülerine her gün bir yenisi, her gün bir ölümle sonuçlanan içler acısı sonlar.

Uzmanların tüm uyarılarına, emniyet güçlerinin çalışmalarına karşı bir sonuç alınamıyor. Kullanımdaki artış ve görüntüler endişe yaratıyor. Yol kenarında, parklarda veya akşam ekran karşısında gençlerimizin içler acısı hallerini görüyor ve Türk toplumu olarak derinden yaralanıyoruz.  

Bu kapsamda alınan tedbirlerle sonuç alınamadığı hepimizin malumuyken, ilimizdeki uyuşturucu tedavi merkezlerinin durumu ve kapasitesi, emniyet yetkililerimizin uyguladıkları yol ve yöntemlerde ki başarı oranı nedi? Tedavi talebi ve uyuşturucu bağımlılarının takibi açısından merkezler yeterli m? Ev yapımı uyuşturucu yapımında kullanılan bitki türlerinin aktarlardan bile temin edildiği doğru mudu? Bununla ilgili yetkililerimiz neler yapıyor'

Bu konuda alınan , alınması düşünülen  önlemler nelerdir'

Bu sorun karşısında daha fazla gençlerimizi kurban vermemek için çocuk, aile ve birey, toplum ilişkileri içinde herkes üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmelidir.

Yarınımızın teminatı gençlerimizi sağlıklı birey olarak yetişimleri için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koymalıyız

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.