Dolar 32,3193
%0.21
Euro 35,0844
%-0.11
Altın 2.301,270
%1.04
Bist-100 9,07
%2.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Semih Yalçın'dan 'çatlak' iddialarına yanıt

MHP'li Semih Yalçın'dan "çatlak" iddialarına yanıt

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Barzani ziyareti ve Kürdistan bayrağı çekilmesine gösterdikleri tepkinin 'evet cephesinde çatlak anlamına gelmediğini belirtti. Yalçın, "‘Evet’ konusunda bir problem olmaz." dedi

  • Ege Postası
  • 03.03.2017 - 08:43

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Barzani ziyaretine ve Kürdistan bayrağı çekilmesine tepki göstermelerinin “Evet” cephesinde bir çatlak anlamına gelmeyeceğini söyledi.

“Referandum sürecinde MHP’den farklı bir tavır beklenebilir mi'” sorusunu “Genel başkanın dediği gibi biz yolumuza devam edeceğiz” şeklinde yanıtlayan Yalçın, “Bu konuda farklı bir durum söz konusu olmaz. ‘Evet’ konusunda bir problem olmaz. Ancak bu, gördüğümüz yanlışlığı söylemeyeceğimiz anlamına da gelmez. Biz farklı ve ayrı bir partiyiz. Anayasa değişikliği konusundaki tutumumuzda bir değişiklik olmayacak” dedi.

Yalçın, dün yaptığı yazılı açıklamada ise partisine yönelik eleştirileri yanıtlarken “MHP’nin ‘Evet’ demesinin iki ana sebebi vardır. Biri MHP’nin 48 yıllık mücadelesinde milletin bekası için bütün varlığını ortaya koyacağına dair ettiği yemin, diğeri de 15 Temmuz’da ortaya çıkan diriliş ve silkiniş hamlesiyle 7 Ağustos’ta billurlaşan Yenikapı ruhunun sürdürülmesi zaruretidir” ifadesini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.