Dolar 32,5443
%0.01
Euro 34,9780
%0.43
Altın 2.429,320
%0.25
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milano Outlet alışveriş çılgınlığı sizleri çağırıyor

Milano Outlet alışveriş çılgınlığı sizleri çağırıyor

İtalya’nın en gözde şehirlerinden biri olan Milano, hem dünyanın moda merkezi olması, hem de muhteşem mimarilere ev sahipliği yapmasıyla öne çıkıyor.

  • Ege Postası
  • 25.12.2016 - 15:30

Bu şehir adeta sanat kokan cinsten; lüks butiklerden galerilere, sıradan binalardan müzelere kadar Milano’da sizleri görsel bir şölen bekliyor. Bu yıl seyahat planınıza şık bir eklemeye ve bu eşsiz kentte doya doya alışveriş yapıp popüler durakları gezeceğiniz bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz'

Hem modern hem de geleneksel dokuyu bir arada sunan Milano’da, Piazza Del Duomo şehrin kalbinin attığı nokta; gotik tarzdaki Duomo Katedrali’ne ev sahipliği yapan bu meydanda birçok tasarım mağazası, kafe ve görkemli yapı yer alıyor. Şehrin diğer bir önemli simgesi olan 15. yüzyıl eseri Sforzesco Şatosu; Antik çağ eserlerinden Rönesans dönemine ait yapıtlara kadar İtalyan üslubunu yansıtan koleksiyonların yer aldığı şato, aynı zamanda müzik aletleri ve resim koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. Sanata değinmişken, Leonardo da Vinci’nin “Son Yemek” isimli dünyaca ünlü freskine ev sahipliği yapan Santa Maria Delle Grazie Kilisesi’nden bahsetmemek olmaz; Milano’daki birçok görkemli yapıta nazaran çok daha küçük ve detaysız olan bu kilise, Leonardo’nun freski sayesinde ziyaretçi akınına uğruyor.

Kültürel, sanatsal ve tarihi zenginliğini her adımda hissettiren Milano’da Poldi Pezzoli Müzesi, Milano La Scale Tiyatro Müzesi, Brera Sanat Müzesi, Cimitero Monumentale di Milano, Bagatti Valsecchi Müzesi, Leonardo da Vinci Ulusal Bilim ve Teknoloji Müzesi gibi daha birçok gezilecek nokta bulunuyor. Ancak bu kent elbet bundan ibaret değil; Milano alışveriş durağı olmasıyla da ziyaretçilere kapısını açıyor. 350’den fazla mağazanın bulunduğu Corso Buenos Aires, Milano outlet çılgınlığının yaşandığı yerlerden; Monte Napoleone Via ise tanınmış moda tasarımcılarının, hazır giyim ve mücevher mağazalarının bulunduğu, lüks alışverişin tadını çıkarabileceğiniz şık bir Milano sokağı…

Şehrin merkezinde yer alan Galleria Vittorio Emanuele II dünyanın en köklü alışveriş merkezlerinden biri; cam çatısı ve muhteşem mimarisi sayesinde devasal bir müzeyi andıran bu merkez, alışveriş yaparken adeta tarihte de yolculuk yapmanıza olanak tanıyor. Milano alışveriş turunuza ekleyebileceğiniz II Salvagente, Marni Outlet Milano ve FoxTown Factory Store da, dünyaca ünlü markaların eşsiz ürünlerine uygun fiyatlarla ulaşabileceğiniz diğer adresler. Moda sektörünün vazgeçilmez parçalarına ve son trendlere indirimli fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız, alışveriş tutkunlarını Milano’nun en gözde alışveriş destinasyonlarına ulaştıran Red Arena Tur’un Milano outlet turuna mutlaka katılmalısınız! Alışveriş yaparken şehrin önemli yerlerini de gezebileceğiniz, Milano uçak bileti dahil tur hakkında adresinden daha detaylı bilgi alabilir ve rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.