Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Minik ressamlar sertifikalarını aldı

Minik ressamlar sertifikalarını aldı

İzmir'de, Folkart Gallery'nin çocuklar için düzenlediği ücretsiz resim kursu renkli görüntülerle sona erdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen resim kursuna katılan 200 çocuk törenle sertifikalarını aldı.

  • Ege Postası
  • 23.08.2016 - 13:00

Bu yılki teması "Resimlerimiz Masaldır Bizim" olan kurs süresince 5-10 yaş arası çocuklar, resim eğitimi aldı. Masalların hayal gücüne kattığı renk ile masalları resimleyen çocuklar, çizgi roman tadında ürünler ortaya çıkararak herkesi adeta büyüledi. Folkart Gallery'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilkini geçen yıl düzenlendiği kurs, bu yıl 20 Haziran'da başladı. Yoğun ilgi nedeniyle arttırılan kursiyer sayısı ile bu yıl 200 çocuk resim eğitimi aldı. Minik ressamlar, gözlem yapmayı, kağıtları, malzemeleri tanımayı ve kullanmayı öğrendikleri kurs süresince; pastel, akrilik ve suluboya ile çalışmalar yaptı. Ayrıca minikler oyun hamuru ile istedikleri figürleri yapmak için de çalıştı. 

Kurs sezonunun sona ermesi nedeniyle Folkart Gallery'de sertifika töreni düzenlendi. Tören nedeniyle çocukların kurs süresince yaptıkları resimlerden oluşan bir sergi de açıldı. Minik kursiyerlerin eserleri ailelerine sergilendi. 

Törende ilk konuşmayı kursiyer 6 yaşındaki Eda Tugay yaptı. Tugay, kurs süresince güzel vakit geçirdiklerini belirterek, törene katılan herkese “Hoşgeldiniz" dedi. 

Folkart Gallery Genel Koordinatörü Fahri Özdemir ise, kursu tamamlayan kursiyerlere sadece sertifika vermedikleri ayrıca onlar adına dikilen bir ağaç hediye ettiklerini söyledi. Özdemir, "Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı sayın Mesut Sancak, çocuklar için düzenlediğimiz bu kursu çok önemsiyor. Kendisi de zaman zaman gelip çocuklarla vakit geçiriyor. Bizim amacımız geleceğin sanatçılarını yetiştirmek. Eminim ki bizim bu kurslarımıza katılan çocuklarımız arasından çok iyi sanatçılar çıkacaktır" diye konuştu. 

Minik kursiyerlere sertifikalarını Saya Grup Kurumsal İletişim Direktörü Ünal Ersözlü, Folkart Yapı Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Gökşen ve Folkart Gallery Genel Koordinatörü Fahri Özdemir verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.