Dolar 32,3217
%0.22
Euro 35,1296
%0.02
Altın 2.298,910
%0.94
Bist-100 9,06
%2.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Miniklerden jandarmaya moral ziyareti

Miniklerden jandarmaya moral ziyareti

İzmir'in Buca İlçesi'ndeki Şehit Üsteğmen Konuralp Özcan Ortaokulu öğrencileri tarafından kaleme alınan kartpostallar, okul yöneticileri ve bir grup öğrenci tarafından İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerlere teslim edildi.

  • Ege Postası
  • 14.01.2017 - 11:16

Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini belirten öğrenciler, asker ve polis ağabeylerine teşekkür edip, yeni yıllarını kutlarken, bir daha terör olaylarının yaşanmamasını diledi.

Buca'daki Şehit Üsteğmen Konuralp Özcan Ortaokulu öğrencileri, terör olaylarında şehit olan polis ve askerlerin yanlarında olduğunu göstermek, onlara destek vermek için anlamlı bir projeye imza attı. Ortaokul öğrencilerinin yazdığı kartpostallar, okul yöneticileri ve bir grup öğrenci tarafından İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerlere teslim edildi. Öğrencilerin habersiz ziyareti karşısında, burada görevli askerler büyük mutluluk yaşadı. Öğrencilere teşekkür eden askerler, kartpostalları alıp onlara küçük birer hatıra verdi.

DUYGULANDIRAN CÜMLELER

Öğrencilerden bazılarının asker ve polislerin yeni yıllarını da kutladığı kartpostallarda, "Merhaba asker ağabeylerim, ben sizi çok seviyorum. Her saniye bir can gidiyor, buna çok üzülüyorum. Bizim için gece gündüz demeden çalışıyorsunuz, teşekkür ederim" ve "Sevgili asker ve polis ağabeylerim, bu soğuk günlerde bu zor günlerde evimizde oturabiliyorsak, bu sizlerin sayesinde. Bu yüzden hepinize teşekkür ediyorum. Dualarımız sizlerle, Ne mutlu Türküm diyene" cümleleri, okuyanları duygulandırdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.