Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Motosiklette Güven ve Şıklık için Revit Mont

Motosiklette Güven ve Şıklık için Revit Mont

Motosiklet bir spor ya da ulaşım aracı değil, bir yaşam tarzıdır.

  • Ege Postası
  • 31.05.2017 - 11:54

Motosiklet bir spor ya da ulaşım aracı değil, bir yaşam tarzıdır. Bugün birçok kişinin tutkusu haline geldiği bilinirken, onu güvenli şekilde kullanabilmek için bazı unsurlara dikkat etmek gerekir. Bunlardan bir de kıyafetlerdir. Motosiklet sürücüsü normal bir araç sürücüsü gibi kabin içerisinde olmadığından, herhangi bir kaza durumunda direkt tehlike içerisinde kalabilir. Onun kendisini tehlikelerden koruyabilmesi için giysilerinin buna göre hazırlanmış türde olması gerekir. Kask başta olmak üzere, motosiklet montu ve eldiveni gibi temel ekipmanlar mutlaka kullanılmalıdır. gibi hem şık hem de motosiklet şartları için tasarlanmış bir mont seçimi yapıldığında daha iyi bir koruma sağlanacaktır.

Neden Revit Mont'

Revit mont sürücünün motosiklet sürücüsü için tasarlanmış olduğu işin sürtünme ve aşınma gibi durumlar karşısında oldukça dayanıklıdır. Omuz ve dirsek gibi bağlam noktalar için ek slider koruyucuların bulunması söz konusu olduğu için hem güven verir hem de artı bir şıklık sunar. Vücudun önemli bölgelerine denk gelen kısımlarda özel dikiş uygulamalarının da yapıldığı Revit motosiklet montları, termal iç astarı sayesinde soğuk hava şartlarından da olumsuz etkilenmeyi önler. Monta göre oldukça farklı, ama kullanışlı özellikler sunulur. 

Revit Eldiven Fiyatları

Motosiklette güvenin timsali haline gelen Revit, eldivende de en çok tercih edilen markaların başında geliyor. Bir motosiklet sürücüsü için eldiven elbette olmazsa olmazlardan biridir. Motosiklet sürücüleri için eldivenlerinin dayanıklı, yüksek dirençli ve nefes alabilen türde olması gerekir. Revit eldiven bu özellikleri kendisinde bulundurduğu gibi hareket özgürlüğü sunması ve keçi derisinden olması gibi avantajlı özellikleri nedeniyle çok tercih edilen eldivenlerden biridir. Sadece güven veriyor olması değil, kişinin stilini yansıtmasına izin veriyor olması da motosiklet tutkunları için Revit'i özel markalardan biri haline getirmiş durumdadır. 

Revit eldiven fiyatları eldivenin sahip olduğu özelliklere göre farklılık gösterir. Ancak seçenekleri görmek ve fiyatları hakkında fikir sahibi olmak için motosiklet sürücülerinin uğrak noktası haline gelen Motosiklet Online ziyaret edilebilir. Revit ürünleri hakkında detaylara ulaşmak için  adresini ziyaret etmek yeterli olacaktır. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.