Dolar 32,5503
%0.2
Euro 34,9359
%-0.1
Altın 2.446,840
%0.44
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtardan hostel hizmeti

Muhtardan hostel hizmeti

İzmir'in Konak ilçesindeki Hurşidiye Mahallesi'nin Muhtarı Enis İpek, içinde muhtarlık ofisinin de bulunduğu, bahçeli iki katlı eski İzmir evini 'Fındık Pansiyon Hostel' ismi ile turizmin hizmetine sundu.

  • Ege Postası
  • 24.09.2017 - 10:24

Hurşidiye Mahallesi Muhtarı Enis İpek, tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu Agora ören yerine yakın olan iki katlı İzmir evini, hostel olarak hizmet vermek üzere düzenledi. İçinde muhtarlık ofisinin de bulunduğu evdeki Fındık Pansiyon Hostel, kısa sürede gezgin turisitlerin mekanı haline geldi. Avrupa başta olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinden gelen turisitler, eski bir İzmir evinde kalmanın, bahçesinde kahvaltı yapmanın ve daha sonra da çevredeki tarihi zengilikleri keşfetmenin mutluluğunu yaşıyor.

"KAPIDAN MÜŞTERİ ALMIYORUZ"

Hostel işletmecisi Enis İpek, kapıdan müşteri kabul etmediklerini, rezervasyonların internet üzerinden yapıldığını belirterek, "Hosteli 2 yıl önce hizmete açtık. Tarihi zenginliklerle dolu Basmane semtinde böyle bir hizmete ihtiyaç vardı. Özellikle keşfetmeyi seven gezgin turisitler çok katlı otellerde değil, kent mimarisinin  özelliklerini taşıyan ev ortamındanda kalmayı daha çok seviyor. Burada oda ayırtıp İzmir'de gezmelerinin yanı sıra Efes, Kuşadaşı, Bergama'ya gidenler de oluyor. Bizimkiyle birlikte semtimizde iki hostel bulunuyor. Biz bu hizmeti daha da çoğaltmaktan yanayız" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.