Dolar 32,3397
%0.28
Euro 35,1220
%0
Altın 2.312,910
%1.55
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtarı yaralayan 5 gün sonra yakalandı

Muhtarı yaralayan 5 gün sonra yakalandı

İzmir'in Bayındır İlçesi'nin kırsal Kızılkeçili Mahallesi Muhtarı Hasan Yakın'ı bacaklarından tabancayla vurarak yaralayan 29 yaşındaki Yusuf Sarıgedik, 5 gün sonra yakalandı. 

  • Ege Postası
  • 13.04.2017 - 19:46

İZMİR - Kızılkeçili Mahallesi Muhtarı Hasan Yakın, geçen 7 Nisan sabahı, mahalle meydanında Yusuf Sarıgedik tarafından her iki bacağından tabancayla vuruldu. Sarıgedik kaçarken, Yakın, çağırılan ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Muhtar yakın, iki gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yusuf Sarıgedik'in yakalanması için çalışmalarını sürdüren jandarma, teknik ve fiziki takip sonucu şüphelinin dün Kızılkeçili Mahallesi'ndeki evine geldiğini tespit etti. Daha önce de yaralama, meskun mahalde ateş etme gibi çeşitli suçlardan jandarmada 10 ayrı suç kaydı olan Sarıgedik'in  yakalanması için harekete geçildi. Evin etrafını saran jandarma ekipleri, yakınındaki ormanlık alanda da tedbir amacıyla önlem aldı. Jandarmayı fark edip, pencereden atlayarak ormanlık alana kaçmaya çalışan Yusuf Sarıgedik, yakalandı. Evde yapılan arama, suç aleti tabanca da ele geçirildi. Mahallede daha önce kahvehane işletttiği ve bekar olduğu belirtilen Sarıgedik, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.