Dolar 32,5125
%-0.08
Euro 34,9430
%0.33
Altın 2.434,670
%0.47
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtarlardan festival teşekkürü

Muhtarlardan festival teşekkürü

İzmir'in Çeşme ilçesindeki 11 mahalle muhtarı, Çeşme Belediyesi'ni ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Alaçatı Ot Festivali'nin huzur ve güven içinde geçmiş olması ve ilçe vatandaşlarına ekonomik girdi sağlaması nedeniyle teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 12.04.2017 - 14:33

Fahrettinpaşa Mahallesi Muhtarı Rasim Özgül, Altınyunus Mahallesi Muhtarı Mehmet Kurşun, Ardıç Mahallesi Muhtarı Eyüp Odabaş, Şifne Mahallesi Muhtarı Lebit Gül, Dalyan Mahallesi Muhtarı Faruk Tonga, Celal Bayar Mahallesi Muhtarı Murat Mustafa Taylan, Boyalık Mahallesi Muhtarı Gül Postacıoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Aydın Cengiz, İsmet İnönü Mahallesi Muhtarı Cengiz Yaman, Üniversite Mahallesi Muhtarı Hakan Karadeniz ve Reisdere Mahallesi Muhtarı Ferudun Akar Çeşme Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Karadede'ye, Alaçatı Ot Festivali'nin başarılı organizasyonu ve mahalleli vatandaşlarına ekonomik girdi sağlaması nedeniyle teşekkür etti. Mahalle muhtarları, Başkan Yardımcısı Şakir Karadede'ye mahallelerinin sorunlarını aktarma fırsatı buldular. Muhtarlar, ziyaretin ardından Çeşme Belediyesi'nin önünde toplu fotoğraf da çektirdi.

POLİSE DE ZİYARET

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret eden muhtarlar, Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer'i kutlarken, Alaçatı Ot Festivali'nin olaysız, huzur ve güven içinde geçmiş olmasında, emniyet teşkilatının göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı da tebrik ettiler. İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer'e, Polis Haftası nedeniyle bir de çiçek veren muhtarlar, "Huzurumuzu, güvenliğimizi, gece gündüz demeden özveri ile sağlayan polis teşkilatımızın Polis Haftası'nı kutluyoruz" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Yılmazer de, emniyet teşkilatı olarak, Çeşme halkının huzur ve güven içinde yaşaması için çalıştığını ifade etti. Yılmazer, Alaçatı Ot Festivali'nin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hiçbir adli olay olmadan huzur ve güven içinde geçmesinin, Çeşme için de kendileri için de çok önemli olduğunu vurguladı. İlçe Emniyet Müdürü Yılmazer, Çeşme'ye, tam donanımlı ve gelişmiş 7 MOBESE daha kurulacağını söyledi. Celal Bayar Mahallesi Muhtarı Murat Mustafa Taylan, MOBESE sistemin arttırılmasının önemine dikkat çekerek, mahalle sınırları içerisinde bulunan Plaj Evleri Sitesi'nde bulunan 120 kamera sayesinde hırsızlık olaylarında büyük düşüş yaşandığını anlattı. Muhtarların ziyareti günün anısına İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplu hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.