Dolar 32,5379
%0.16
Euro 34,9148
%-0.16
Altın 2.436,950
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MÜSİAD İzmir, lojistik sektörünü ağırlayacak

MÜSİAD İzmir, lojistik sektörünü ağırlayacak

MÜSİAD İzmir Şubesi Lojistik ve Otomotiv Sektör Kurulu 2017’nin ilk toplantısını üyeleri ile bir araya gelerek gerçekleştirdi. 2016 yılının değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda 2017 yılında hayata geçirilecek faaliyetlerin takvimi belirlendi.

  • Ege Postası
  • 01.02.2017 - 12:49

MÜSİAD İzmir Şubesi Lojistik ve Otomotiv Sektör Kurulu Başkanı Şenol Günaydın, 2016’da yapılması planlanan fakat yoğunluktan dolayı gerçekleştiremedikleri birkaç gündem maddesine 2017’de yer vereceklerini aktardı. Günaydın, 2017 ıylı için yeni projeler de planlayarak çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.

Öğrencilerle buluşmaya devam edeceğiz”

Günaydın Group’ta gerçekleşen Ocak Ayı toplantısında konuşan Günaydın: “Sosyal projelerimizin hayata geçirilmesi hususunda üniversitelerdeki öğrencilerimizle buluşmaya devam edeceğiz. Üniversitelerde Lojistik bölümünde okuyan öğrencilerimizle tecrübe paylaşımı, kariyer planlama ve iş sahalarında istihdam olanaklarını değerlendirmelerimiz olacak” dedi.

Mart ayında MÜSİAD Genel Merkez Lojistik Sektör Kurulu Üyelerini İzmir’e davet ettiklerini söyleyen Günaydın, “İstanbul’dan gelecek olan misafirlerimizi bölgemizde ağırlayıp işadamlarıyla kaynaşma ve sinerji oluşturarak ve bölgemizin yatırım kapasiteleri hakkında bilgi vereceğiz. Ziyarette ayrıca İzmir Limanı, BMC, İzmir Vinç, Günaydın Group, Ege Uzman Gümrükleme, Mutlubaş Otomotiv gibi işyerlerinde inceleme yaparak iş geliştirme görüşmeleri yapacağız” diye konuştu.

Yeni projeler üretmemiz gerek”

Bölgede lojistik bakımından her geçen gün artan yoğunluğu göz önünde bulundurarak yeni projeler üretmeleri gerektiğinin altını çizen Günaydın şunlar söyledi: “Bundan dolayı otoyolların tamamlanmasına müteakip buna entegre edilen Kemalpaşa Lojistik Merkezi, sektörümüzün yakından ilgilendiği hususlar arasında önceliğini korumaktadır. Genelde ülkemizin, yerelde de bölgemiz

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.