Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'nin sanat vadisinde ilk konser

Narlıdere'nin sanat vadisinde ilk konser

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisinde Belediye Popüler Müzik Korosu konser verdi. Amfitiyatrodaki konsere, Yeşim Salkın, konuk sanatçı olarak renk kattı. Konseri Belediye Belediye Başkanı Abdül Batur da izledi.  Narlıdere'de ilk konser Salkım'dan

  • Ege Postası
  • 09.05.2017 - 10:05

Narlıdere Belediyesi Yaşar Kemal Kültür ve Sanat vadisinde Yaz etkinlikleri kapsamında şef Ferda Yılmaz yönetimindeki Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu tarafından düzenlenen ilk konser beğeniyle izlendi.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, muhteşem konserin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür etti. Batur “Göze ve kulağa hitap eden Yaşar Kemal Kültür ve Sanat vadimizin Amfi tiyatrosunda düzenlediğimiz bu konser gibi yaz boyunca etkinliklerimiz devam edecek. Şimdiden tüm Narlıdereli ve İzmirli vatandaşlarımızı bu güzel ortamı yaşamaya davet ediyorum. İzmir 16 Nisan’da gereğini yaptı, Narlıdere çok daha iyisini yaptı. Sizlere minnettarız ve çok teşekkür ediyoruz. Bugün bu konsere gelmeden önce Ankara’daydık ve Narlıdere orada dik duruşu ile mücadele azmi ile yüreği dolu olan insanları ile Ankara’da çok konuşulan bir ilçe. Ben bir kez daha Narlıdere’ye bu gururu yaşatan Narlıdereli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizim yolumuz her şeye rağmen her zaman başucumuzda duran Atatürk’ün yoludur. Bundan asla vazgeçmeyeceğiz ve hiç kimse bizi bundan vazgeçiremez. Cumhuriyetin temel ilkelerine geçmişte olduğu gibi bugünde sahip çıkacağız" dedi. 

'BEN ARNAVUT KIZIYIM'

Yeşim Salkım da konser öncesi amfi tiyatroyu dolduran Narlıderelilere seslenerek “Ben Ege kızıyım benim ailem İzmirli. Muğla, Milas, Aydın herkes oralara yerleşmiş. Bu kadar güzel gecede sizlerle birlikte olmaktan onur duydum gurur duydum şeref duydum. Beni böyle bir geceye davet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum Öncelikle sayın belediye Başkanımıza, sevgili hakan Eren ve bu güzel koroya. Ne mutlu bana ki asker bir dedenin torunuyum ben.  O bir havacıydı. İlk hava pilotlarındandı. Burada doğmuş burada büyümüş bir askerdi kendisi. Nurlar içinde yatsın. Bu ülkeye çok hizmet vermiş bir askerdi. İnsanın Ege topraklarında olması, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize verdiği bütün imkanları kullanan bir kadın olarak burada karşınızda sahnede duruyor olmak… Atamızı bir kere daha saygıyla, sevgiyle minnetle gururla anmak istiyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene, ne mutlu Atatürk’ün evlatları olana. O’nun ilkeleri, O’nun inkılaplarıyla yolumuzda devam edeceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın.  Ben böyle doğdum, böyle büyüdüm, böyle yetiştirildim.  Hakkımda bir takım rivayetler varmış, sakın inanmayın. Herkes bir şeyler söyler ama bir Arnavut kızı asla yalan söylenmez. Ben Arnavut kızıyım. Sözümün de arkasında dururum” dedi.  Amfi tiyatroyu hınca hınç dolduran Narlıdereli müzik severler muhteşem konserin ve eşsiz manzaranın keyfini çıkardılar. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur konser sonunda Yeşim Salkıma, Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik korosu şefi Ferda Yılmaza ve koroya çiçek verdi ve teşekkür etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.