Dolar 32,4519
%-0.09
Euro 34,8073
%0
Altın 2.419,870
%-0.12
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdereli kadınlardan 'Kız Çocuğu'

Narlıdereli kadınlardan 'Kız Çocuğu'

‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla Narlıdere Belediye Tiyatrosunun katkıları ve CHP Narlıdere kadın kolları çatısı altında toplanarak hazırlanan ‘Kız Çocuğu’ adlı tiyatro oyunu Narlıdere AKM’de sahnelendi.

  • Ege Postası
  • 09.03.2016 - 16:17
Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde 8 Mart dünya kadınlar günü etkinlikleri çerçevesinde sahnelenen tiyatro oyununa Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, CHP PM üyesi Mustafa Moroğlu, CHP Narlıdere ilçe başkanı Şahin Fırat, CHP Milletvekili aday adayı Ednan Arslan, belediye meclis üyeleri, partililer ve Narlıdereliler katıldı.

Narlıdere’de bulunan sivil toplum kuruluşları üyesi kadınların CHP Narlıdere kadın kollarının organizasyonu ile bir araya gelerek 4 aylık bir süreçte aldıkları tiyatro eğitiminin filizleri Narlıdere AKM’de ‘Kız Çocuğu’ adlı tiyatro gösterisini izlemeye gelen tiyatro severlere sunuldu. 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel olarak hazırlanan "Kız Çocuğu" isimli oyun kadının toplum içinde uğradığı baskıları ve zorlukları doğduğu günden ölümüne kadar farklı ortamlardan kesitlerle drama teknikleri kullanarak anlatıldığı oyun izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.


Gösterinin sonunda Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, CHP PM üyesi Mustafa Moroğlu, CHP Narlıdere ilçe başkanı Şahin Fırat oyunculara çiçekler sundular ve başarılı performanslarından dolayı teşekkür ettiler.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.