Dolar 32,5203
%0.22
Euro 34,8490
%0.37
Altın 2.486,960
%1
Bist-100 9.558,00
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nevzat Kavalar Ankara'da Ege Bölgesi adına konuştu

Nevzat Kavalar Ankara'da Ege Bölgesi adına konuştu

CHP'de Ankara'da yapılan genişletilmiş il ve ilçe başkanları toplantısında Ege Bölgesi adına CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar konuştu. Nevzat Kavalar Ankara'da hangi mesajları verdi'

  • Ege Postası
  • 05.02.2017 - 17:05

EGEPOSTASI - CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Ankara'da yapılan genişletilmiş il ve ilçe başkanları toplantısında genel merkez her bölgeden bir ilçe başkanına mikrofonu verdi. Ege Bölgesi ve İzmir adına Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar konuştu. Kavalar seçiminde İl Başkanı Asuman Ali Güven ve ilçe başkanlarının etkisi oldu. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Kavalar'ın, belediye başkanlarının da referandum sürecinde alanda aktif çalışma yapması gerektiğinin altını çizdiği öğrenildi.

Kavalar'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirmek yerine alanda vatandaşa rejimin değişeceğini anlatmanın önemli olduğunu söylediği öğrenildi. Kavalar'ın "Cumhuriyeti sevenler olarak Cumhuriyeti korumalıyız. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları kurucu iradeydi. Bizler de kurtarıcı irade olmalıyız." dediği belirtildi. Alanda yapılacak propagandaya yönelik mesajlar da veren Kavalar'ın mahallelerde çalışma grupları kurulması, ev ev dolaşılması, sandık sorumlularının etkin kullanılması gerektiğine dikkat çektiği belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.