Dolar 32,3413
%0.28
Euro 35,0987
%-0.07
Altın 2.310,120
%1.43
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nezarethanede intihar etti

Nezarethanede intihar etti

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, bir markette alışveriş yapan kadına bıçak çektiği sırada gözaltına alınan 22 yaşındaki Eren Uzun, nezarethanede gömleğiyle kendini asarak yaşamına son verdi. Uzun'un daha önce de intihar girişiminde bulunduğu belirtildi. İzmir'de korkunç son! Kadına bıçak çekti, gözaltına alındı

  • Ege Postası
  • 18.06.2017 - 15:40

Gasp suçundan kaydı bulunduğu belirtilen Eren Uzun, dün bir marketten alışveriş yapan kadına bıçak çekti. Market çalışanı tarafından eksiz hale getirilen Uzun, ihbar üzerine gelen jandarma tarafından gözaltına alındı. Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen Uzun, nezarethanede tek başına kaldığı sırada gömleğiyle, nezaret demirlerine kendini asarak yaşamına son verdi.

Askerler tarafından demirlerden indirilen Uzun'un cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olaydan sonra incelenen nezarethanedeki kamera kayıtlarında, Uzun'un intihar ettiği görüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

AİLE ŞİKAYETÇİ OLACAK

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, bir markette alışveriş yapan kadına bıçak çektiği iddiasıyla  gözaltına alındıktan sonra nezarethanede gömleğiyle kendini asarak intihar eden 22 yaşındaki Eren Uzun'un ailesi oğullarının ölümünde ihmal olduğunu öne sürerek şikayetçi olacaklarını belirtti. Eren Uzun'un dayısı 35 yaşındaki Erkan Gürleç, şöyle dedi:

"Eren madde bağımlısı bir çocuktu. Tedavi olmasını istiyorduk. Kimse yardım etmedi. Dün saat 16.00 gibi yine madde alıp evden sokağa çıkmış. Kendisinde de değilmiş zaten. Bir markete girip elindeki bıçakla para istemiş. Bu sırada gözaltına alınmış. Bizi aradılar; 'Eren gözaltında' diye. Almaya gittik. Nezarethanede kendisini astığını söylediler. Zaten problemli çocuk. Nezaretteki kameraların başında hiç kimse yokmuş. Olsa belki görüp intihar etmesine engel olabilirdi. İhmal olduğunu düşünüyoruz. Pazartesi günü şikayetçi olacağız. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.