Dolar 32,4475
%0.11
Euro 34,4988
%0.01
Altın 2.467,910
%-0.61
Bist-100 9.554,00
%-1.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O baba yine serbest

O baba yine serbest

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, 13 yaşındaki oğlu İsmail Ç.'yi kemerle dövdüğü iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan 39 yaşındaki Özay Ç., bir kez daha tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

  • Ege Postası
  • 16.12.2016 - 08:44

Baharlı Mahallesi Koru Sanayi Sitesi'nde dün öğle saatlerinde bir çocuğun üzerindeki elbiselerinin çıkarılarak kemerle dövüldüğünü görenler, cep telefonuyla görüntüleyip, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, ortaokul öğrencisi olan oğlu İsmail Ç.'yi döven oto tamirhanesi işleten Özay Ç.'yi gözaltına aldı. Özay Ç. ifadesinde, okul idaresinin oğlunun okula gitmediğini bildirdiğini belirtip, "Aramaya çıktım. Okula yakın bir yerde sigara içerken yakaladım, çok sinirlendim" dediği belirtildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından aynı gün adliyeye sevk edilen Özay Ç., serbest bırakıldı.

Özay Ç., savcının itirazı üzerine bugün tekrar gözaltına alındı. Özay Ç., kemerle dövdüğü oğlu İsmail Ç. ve eşi Songül Ç. ile adliyeye getirildi. İfadesine başvurulan İsmail Ç. ve anne Songül Ç., ifadelerinde şikayetçi olmadı. Anne-oğul ifadelerinin ardından adliyeden ayrılırken, mahkemeye sevk edilen Özay Ç., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.